Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haziranefenaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
3
0
1
26
Arkadaşlar merhaba. Adetime 1 hafta kala test yaptım 1.0 çıktı 3 gğn sonra 0.8 çıktı anlamadım sadece leke gördüm çok az .
belim aşırı ağrıyor ve kasıklarım da ağrı var doktor adet söktürücü kullan dedi 1 kere içtim hala olmadım sizce Hamilemiyim ? Benim le aynı durumu yaşayan var mı

Canım benimde 6 gün gecikti sabahına afet olmuştum ama sen bekle istersen 10 gün sonra tekrar et kan testini bu şekilde öğrenenler var

5 in alti 4,5 bile olsa negatif sonuctur. gebe degilsinizdir. acele etmissiniz zaten. adete bir hafta kala yumurta daha dollendiyse bile rahim duvarina yapisiyor ve daha sonra hcg hormonu salgilamaya basliyor. kanda da idrarda da tespit edilemez bu gunlerde. hele 6. gun gecikmeyle mumkun degil gebelik. sebebi baska bir sey olmali. Allah gonlune gore versin.

Canım kanda negatifse zor ya. Benim de aynı şey başıma geldi. Gecikmeyen adetim gecikti kanda falan hep negatifti ama. Sonrasında adet oldum. Çok umutlanma derim

Şuan gecikmenin kaçıncı günü bidaha test yapmadın mı
Ama yenilerde test yapmadım yani onu söyleyim ve hala adet olmuyorum belim aşırı ağıryor

Beş altı gebelik yoktur test yapılan yere makineye referans aralığına göre sonuçlar oynayabilir. Şuan için bir gebelik yok. İstersen tekrar test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…