sizce hamile miyim:(

loveyoumore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
25
5
26
merhaba 28 aralıkta erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik. 17 ocakta 3 gün süren kanamam oldu. dün test yaptım idrar testi. ve negatif çıktı. ocaktan beri adet olmuyorum. tarlusal içtim bugün 4. gün oldu bırakalı fakat hala gelmedi. hamile miyimdir?:KK43:(((

eğer hamile kalmış olsaydın 3aylık olmuş olurdun ve bu kesinlikle testte çıkardı. Sen bi doktora görün bu konuyla ilgili farklı birşey vardır belki.

ya sağ olun rahatladım
idrar testleri hep doğru sonuç vermez diyorlar ben o yüzden panik oldum. bende pko var 7-8 ay adet görmemişliğim bile var ondandır diye düşünüyorum ama yine de içim içimi yiyor stresten öleceğim. 3 aylık olsaydı idrar testi pozitif çıkardı değil mi? bazıları demiş ki 2 ay geçti negatif çıktu ama hamileymişim falan. o yüzden korkuyorum
eğer hamile kalmış olsaydın 3aylık olmuş olurdun ve bu kesinlikle testte çıkardı. Sen bi doktora görün bu konuyla ilgili farklı birşey vardır belki.
ver

ya sağ olun rahatladım
idrar testleri hep doğru sonuç vermez diyorlar ben o yüzden panik oldum. bende pko var 7-8 ay adet görmemişliğim bile var ondandır diye düşünüyorum ama yine de içim içimi yiyor stresten öleceğim. 3 aylık olsaydı idrar testi pozitif çıkardı değil mi? bazıları demiş ki 2 ay geçti negatif çıktu ama hamileymişim falan. o yüzden korkuyorum

ver

Eğer öyle birşey olsaydı 3ayda zaten anlardınız bir şekilde. Ve testlerin 3.ayda doğruyu göstermemesi çok düşük bir ihtimal. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız bi kan testi yaptırın. Ama bence endişe edecek birşey yok

X