• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Hudanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
59
19
38
24
Merhaba kızlar dün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bu sabah kalktım baktım 2.çizgi silik şekilde çıkmıştı adetim 3 gün gecikti sizce hamile miyim?

Merhaba kızlar dün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bu sabah kalktım baktım 2.çizgi silik şekilde çıkmıştı adetim 3 gün gecikti sizce hamile miyim?
Bende 3gun kala erken gebelik testi yapmistim. Biraz silik cıkmisti sonrada gidip kan vermistim. Gebe oldugumu ogrenmistim. Insallah sende hamilesindir :)

Silik de olsa çizgi var ise hamilesinizdir :)

Aynı teste mi baktınz yeni test mi yaptnz anlamadım.aynı test ise ilk 5 dk sonrası geçersizdir..bekledikce çizgi çıkar.

testin resmini atarsanız yardımcı oluruz normalde 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor ama gördüğünüz çizgi pembemsi ise umut olabilir ama gri ise genelde buharlaşma çizgisi oluyor o

Back