Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar dün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bu sabah kalktım baktım 2.çizgi silik şekilde çıkmıştı adetim 3 gün gecikti sizce hamile miyim?
Merhaba kızlar dün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bu sabah kalktım baktım 2.çizgi silik şekilde çıkmıştı adetim 3 gün gecikti sizce hamile miyim?
Bende 3gun kala erken gebelik testi yapmistim. Biraz silik cıkmisti sonrada gidip kan vermistim. Gebe oldugumu ogrenmistim. Insallah sende hamilesindir :)
testin resmini atarsanız yardımcı oluruz normalde 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor ama gördüğünüz çizgi pembemsi ise umut olabilir ama gri ise genelde buharlaşma çizgisi oluyor o