Sizce hamile miyim?

Sirinee6

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
308
175
23
25
Merhaba ya benim 3-4 gündür kahverengi lekelenmem oluyordu dünden beri pembe leke gelmeye başladı test yaptim ama silik çıktı adetime de bikac gun var aslinda acaba bebek var mi varsa neden hala leke geliyor yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20190828-WA0013.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu teste göre hamilesiniz. Tebrik ederim.

Yerleşme kanaması olabilir lekelenmeniz ama vakit kaybetmeden doktora gidin, progestan vs verebilir

Bu teste göre hamilesiniz. Tebrik ederim.

Yerleşme kanaması olabilir lekelenmeniz ama vakit kaybetmeden doktora gidin, progestan vs verebilir
Yaa çok teşekkür ederim.Yeni evliyim 2 aylık aslında beklemiyorduk acemi olduğum icin korkuyorum ve panik bi insanımda inşallah önemli bişey degildir bugün acile gitmeyi düsünüyorum.

Yaa çok teşekkür ederim.Yeni evliyim 2 aylık aslında beklemiyorduk acemi olduğum icin korkuyorum ve panik bi insanımda inşallah önemli bişey degildir bugün acile gitmeyi düsünüyorum.
Ya bir şey olursa korkusu annelikle birlikte otomatikman geliyor zaten

Bence acile gitmeyin, orada bir şey yapamazlar zaten. Hemen kadın doğum poliklinikten randevu alın, hem gebelik takibinizi de orada yaptırırsınız

Ya bir şey olursa korkusu annelikle birlikte otomatikman geliyor zaten

Bence acile gitmeyin, orada bir şey yapamazlar zaten. Hemen kadın doğum poliklinikten randevu alın, hem gebelik takibinizi de orada yaptırırsınız
Aslında hamile olduğumu ögrenmeden önce randevu almıştım haftaya perşembe daha önce randevu yokmus lekelenmeden dolayı gitmeyi düşünüyordum randevusuz da polikinlikler bakmıyor sanırım o yüzden acile gideyim diyorum normaldir belki ama insan korkuyo ister istemez

Bir hafta beklemeyin tabi leke olunca.. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım

Hamilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…