• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Missturkeyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2019
8
1
1
30

Kadınlar Kulübü

• instagram_logo-e1552297833216.png

Kadınlar Kulübü Instagram sayfasını takip ediyor musunuz ?

Arkadaslar lutfen yardim edin sizce hamile miyim?
Takibi Bırak
•••
M Missturkeyyyy
M Missturkeyyyy
Yeni Üye
Kayıtlı Üye

Dün 03:17
Selamlar. 26 nisanda korumasiz iliskim oldu. Ice bosalma falan olmadi. Lakin tam koruma yontemi olmadigini biliyorum.
Basimdan gecen olaylar maddeler seklinde su sekilde;
1. Iliskiden sonra 28.gunumde regl oldum her seyi normaldi miktari, uzunlugu ama soyle bir sorun var. Ilk defa hic agri cekmedim. Hastaligimda en ufak bir agri bile yasamadim.
2. Olaydan sonra ilk defa tekrar pazar gunu iliskim oldu. Iliskim sirasinda koyu kahverengi az denemeyecek miktarda kanama yasadim. 4 gundur bu kanamam devam ediyor ve reglime 5 gun var cok fazla agrim var. Gunde avuc ici kadar olacak seklinde. Bu gun karin agrilarim basladi. Hasta olmama 6 gun var. Gercekten kafama cok takmis durumdayim. Son hastaligimda agri yasamamam ve bu iliskiden sonra devam eden kanama. Hamile olma ihtimalim olabilir mi? Basina boyle bir olay gelen var mi. Bilgilendirirseniz sevinirim

İlk ilişkiyse normal olabilir lekeler.ilac fln ağrı kesici gibi biseyler ictiysen de olur mevsimsel bunlar havalarda sıcak artık mevsimsel geçişler bunlar hamile olamazsın aklında soru işareti kalmasın istiyorsan yarin gebelik testi al

İlk ilişkiyse normal olabilir lekeler.ilac fln ağrı kesici gibi biseyler ictiysen de olur mevsimsel bunlar havalarda sıcak artık mevsimsel geçişler bunlar hamile olamazsın aklında soru işareti kalmasın istiyorsan yarin gebelik testi al
Ilk iliskim degil, memleketteyim uyuyamiyorum geceleri. Eczane falan arabayla 2 saat. Suan kanamam lekelenme seklinde koyu kirmizi. Cok fazla sancilarim var. Reglime 5 gun olmasina ragmen

Ilk iliskim degil, memleketteyim uyuyamiyorum geceleri. Eczane falan arabayla 2 saat. Suan kanamam lekelenme seklinde koyu kirmizi. Cok fazla sancilarim var. Reglime 5 gun olmasina ragmen
Bişey diyemiyorum alt karnından şişlik varmı elinle bak bakalim yumruk gibi hafif şişlik varmı varsa adet olucaksin demek

Back