- 10 Şubat 2019
- 8
- 0
- 86
- Konu Sahibi moondust1307
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya evet bence de çok mantıksız ama onceden gelen zevk suyuyla da hamile kalınırmış ve adetten 1 hafta önce gelen kan beni cok strese soktuŞakami bu?sirtindan nasil rahime gecti acaba bu sperm mantiken![]()
Iyi o zaman test yap varsa cikarya evet bence de çok mantıksız ama onceden gelen zevk suyuyla da hamile kalınırmış ve adetten 1 hafta önce gelen kan beni cok strese soktu
Idrarkan testi mi yapmalıyım idrar testi mi
Eğer hamileysen bende bundan sonra sırtı deneyeceğim![]()
İçinize sinmezse gebelik testi alın ama hamile değilsiniz. Regl düzensizliğinden dolayı ara kanama olmuş olabilirarkadaşlar 4 yıllık bir birlikteliğim var ve yaklaşık 12 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.Vajina icine girmedi ve kızlık zarı zarar görmedi.Bosalma sırtıma oldu.Iliskiden 4-5 gün sonra yani adetimden 1 hafta önce bir kac damla kan geldi.Internette bunun bebegin rahme yerlesme kanamasi olabilecegini okudum.Adetim 1 gun gecikti.Gunlerdir stresten uyuyamiyorum.Sizce bu kan neden geldi ve adet olmuyorum ? Hamile olabilir miyim ?