• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamile miyim

Test yaptınız mı hamilelik imkansız gözüküyor ama içinizin rahat etmesi için bir doktora gidebilirsiniz korkudan stresten olmuyor da olabilirsiniz .

Hamile kalmak bu kadar basit ve kolay değil cnm, bazılarımız normal cinsel birleşmede bile gebe kalamayıp burda sorular yöneltiyoruz. Stresten olamıyorsun yada şimdiye olmuşsundur bile.

arkadaşlar 4 yıllık bir birlikteliğim var ve yaklaşık 12 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.Vajina icine girmedi ve kızlık zarı zarar görmedi.Bosalma sırtıma oldu.Iliskiden 4-5 gün sonra yani adetimden 1 hafta önce bir kac damla kan geldi.Internette bunun bebegin rahme yerlesme kanamasi olabilecegini okudum.Adetim 1 gun gecikti.Gunlerdir stresten uyuyamiyorum.Sizce bu kan neden geldi ve adet olmuyorum ? Hamile olabilir miyim ?
İçinize sinmezse gebelik testi alın ama hamile değilsiniz. Regl düzensizliğinden dolayı ara kanama olmuş olabilir

stres yaptığın için gecikiyor olabilir. penis içeri girmeden cinsel ilişki gerçekleşmez . dediğin şekilde hamile kalınmaz. günün geçtiyse eczaneden hamilelik testi al yap. olmadğını öğrenince rahatlarsın adet de olursun

Back