- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
Kizlar adetim bes gün gecikti. Kanda hcg 3.2 çıktı. Adetlerim zaten hep duzensiz pkoluyum. Sizce gec dollenme ihtimali olabilir mi ? Dunden beri aklimi kurcaliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canim. İki gun sonra testi tekrarla yukseliyormu diye baktirKizlar adetim bes gün gecikti. Kanda hcg 3.2 çıktı. Adetlerim zaten hep duzensiz pkoluyum. Sizce gec dollenme ihtimali olabilir mi ? Dunden beri aklimi kurcaliyor
Doktor yok dese de siz yine de iki gun sonra tekrar ettirin.
Inşallah. Benim gec döllenme olmuştu. Yanlis hatırlamıyorsam 5 ya da 6. Gunu 4.54tü. Allah gönlünüze göre versin.Tamam teşekkürler, öyle yapicam inşallah vardır
Inşallah. Benim gec döllenme olmuştu. Yanlis hatırlamıyorsam 5 ya da 6. Gunu 4.54tü. Allah gönlünüze göre versin.
Evet adet geçtiği 5ya da 6. Günüydü. Evet su an 10 aylık bir bebeğim var :)Gecikmenin 5. Günü mü? Benim üç gün geçmiş adet takvimine göre. Ben beş sanıyordum ama. Birde bende pko var o yuzden yumurtlamam falan değişiyor. Geç buyuyebiliyor yumurtalar. Üç gün gecikmeyle 3.24. ben en iyisi testi tekrarliyim..
Peki sağlıklı bir şekilde sonlandı mı gebeliğin?
Evet adet geçtiği 5ya da 6. Günüydü. Evet su an 10 aylık bir bebeğim var :)
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Yoksa da üzülmeyin gerekirse yumurta takibi yaptırın ben o sekilde hamile kaldim. Takip+klomen.Maşallah ne guzel :) Allah bağışlasın. Umarım benimki de sizinki gibi olur. Ben yarın kan testini tekrarliyim
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Yoksa da üzülmeyin gerekirse yumurta takibi yaptırın ben o sekilde hamile kaldim. Takip+klomen.
Beni adetin 5. Gunu çağırdı o gun 5 gunluk bir klomen kullanmam icin ilac verdi. 10. Gun takibe başladı bir hafta içinde gelişmeye başlayınca gun asiri adete kadar iliski önerdi. Ilk denemede de tuttu sukur. Ama gec catlayan ya da bir anda gelişip çatlayan yumurta da oluyor. Sizi klomenden sonra iki gunde bir takip etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Ben gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Günü gittim. Doktor bana yumurtan yok oluşmamış, üzgünüm bu ay yapcak bir sey yok dedi. Bir daha da çağırmadi. Acaba diyorum 14. Günden sonra kendiliğinden olup çatlama ihtimali olabilir mi ?
Ayrıca bir daha çağırmaya tenezzül etmemesi de çok cirkin olmus. Başka doktora gidin bence.Ben gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Günü gittim. Doktor bana yumurtan yok oluşmamış, üzgünüm bu ay yapcak bir sey yok dedi. Bir daha da çağırmadi. Acaba diyorum 14. Günden sonra kendiliğinden olup çatlama ihtimali olabilir mi ?
Beni adetin 5. Gunu çağırdı o gun 5 gunluk bir klomen kullanmam icin ilac verdi. 10. Gun takibe başladı bir hafta içinde gelişmeye başlayınca gun asiri adete kadar iliski önerdi. Ilk denemede de tuttu sukur. Ama gec catlayan ya da bir anda gelişip çatlayan yumurta da oluyor. Sizi klomenden sonra iki gunde bir takip etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Canım benim geçen ay 3.6 çıkmıştı iki gün sonra da adet oldum,sanırım kimyasal oldu. Ama bazıları da geç döllenme olabiliyor en iyi sonucu iki gün sonraki kan testinde alırsın. Herşeyin hayırlısı olsun,geçen ay kimyasal oldu ama bu ay hamileyim. İnşallah en kısa zamanda sen de sağlıklı bir bebek sahibi olursunKizlar adetim bes gün gecikti. Kanda hcg 3.2 çıktı. Adetlerim zaten hep duzensiz pkoluyum. Sizce gec dollenme ihtimali olabilir mi ? Dunden beri aklimi kurcaliyor
Canım benim geçen ay 3.6 çıkmıştı iki gün sonra da adet oldum,sanırım kimyasal oldu. Ama bazıları da geç döllenme olabiliyor en iyi sonucu iki gün sonraki kan testinde alırsın. Herşeyin hayırlısı olsun,geçen ay kimyasal oldu ama bu ay hamileyim. İnşallah en kısa zamanda sen de sağlıklı bir bebek sahibi olursun