Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir haftadır ara ara regl olacak gibi sancılarım oluyor ama kısa kısa hemen geçiyor sürekli başım dönüyor ve aşırı halsizim hep uyumak istiyorum reglime 4 gün var geçen hafta test yaptım negatif çıktı ama sizce var mıdır bişeyler
Çıkabilir ama bana sorarsanız beklemeniz daha iyi olur. Bende adeti beklıyorum bir testim var adetime 9 gun var yapsam da cıkmaz, sizde bekleyin bence. Burdan da haber verın bize
Çıkabilir ama bana sorarsanız beklemeniz daha iyi olur. Bende adeti beklıyorum bir testim var adetime 9 gun var yapsam da cıkmaz, sizde bekleyin bence. Burdan da haber verın bize