T trykglsrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2017 #21 ozhallac .!.: Canım keşke doktora gösterseydin.insallah herşey gönlünce olur.korkma.allah ne verirse hayırlısını versin canım. Kimyasal gebelik gibi görünüyor.. Genişletmek için tıkla... Simdi idrar testi yaptim yine silik cizgi cikti ne degisik bir durum
ozhallac .!.: Canım keşke doktora gösterseydin.insallah herşey gönlünce olur.korkma.allah ne verirse hayırlısını versin canım. Kimyasal gebelik gibi görünüyor.. Genişletmek için tıkla... Simdi idrar testi yaptim yine silik cizgi cikti ne degisik bir durum
helenbebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2017 #22 Gulserentiryaki .!.: Simdi idrar testi yaptim yine silik cizgi cikti ne degisik bir durum Genişletmek için tıkla... Canım benim idrar testini boşuna yapıyorsun.bence yarın doktora git kesinlikle.ve burdanda yaz bana.
Gulserentiryaki .!.: Simdi idrar testi yaptim yine silik cizgi cikti ne degisik bir durum Genişletmek için tıkla... Canım benim idrar testini boşuna yapıyorsun.bence yarın doktora git kesinlikle.ve burdanda yaz bana.
T trykglsrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2017 #23 ozhallac .!.: Canım benim idrar testini boşuna yapıyorsun.bence yarın doktora git kesinlikle.ve burdanda yaz bana. Genişletmek için tıkla... Yarin gidecem bakalim haber veririm
ozhallac .!.: Canım benim idrar testini boşuna yapıyorsun.bence yarın doktora git kesinlikle.ve burdanda yaz bana. Genişletmek için tıkla... Yarin gidecem bakalim haber veririm
T trykglsrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2017 #24 ozhallac .!.: Canım benim idrar testini boşuna yapıyorsun.bence yarın doktora git kesinlikle.ve burdanda yaz bana. Genişletmek için tıkla... Bugun kan testi yaptirali 3. Gun diye yarin kan testi yaptirmami istedi doktor da kimyasal gebelik olabilir dedi
ozhallac .!.: Canım benim idrar testini boşuna yapıyorsun.bence yarın doktora git kesinlikle.ve burdanda yaz bana. Genişletmek için tıkla... Bugun kan testi yaptirali 3. Gun diye yarin kan testi yaptirmami istedi doktor da kimyasal gebelik olabilir dedi
T trykglsrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2017 #25 Kimyasal gebelik çıktı degerim 29 dan 17 ye düşmüş maalesef
T Takitoki Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2017 #26 Gulserentiryaki .!.: Kimyasal gebelik çıktı degerim 29 dan 17 ye düşmüş maalesef Genişletmek için tıkla... üzülme canim ya yine olur devam edin calismalara bu gayet normal cok sik rastlanan birsey
Gulserentiryaki .!.: Kimyasal gebelik çıktı degerim 29 dan 17 ye düşmüş maalesef Genişletmek için tıkla... üzülme canim ya yine olur devam edin calismalara bu gayet normal cok sik rastlanan birsey