Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 4 gun oldu adetim geceli beta hcg 23.6 cikti idrar testimde de silik cizgi cikti sizce hamile miyim deger dusuk mu idrar testinin fotosunu yuklemeyi beceremedim
Insallah oyledir 2 denedir ewliyim 1.5 senedir cocuk istiyoruz cok umitlendim insallah guzel haberler alirimCok yeni ama hamilesin canim deger 48 saatte bir 2 katina cikmasi lazim endisele Rabbim saglikli hamilelik sureci gecirmeni nasip etsin insallah
Öncelikle inşallah sağlıklı bir hamileliktir. Değerin şu an için düşük ama bu hamile olmadığın anlamına gelmiyor. 2 gün sonunda düzenli bir artış varsa eğer sağlıklı bir hamileliktir. Eğer düzenli değilse kimyasal gebelikte olabilir. Kimyasal gebelikte değer 50 dan yukarı çıkmaz diye biliyorum yanılıyor da olabilirim. Sen şimdilik içini ferah tut ve bol bol dua et olur mu? İnşallah geç döllenmeden dolayı değerin düşük çıkmıştır.Bugun 4 gun oldu adetim geceli beta hcg 23.6 cikti idrar testimde de silik cizgi cikti sizce hamile miyim deger dusuk mu idrar testinin fotosunu yuklemeyi beceremedim
Kimyasal gebeligi duydum da tam bilmiyorum bir arastirayim bakalimÖncelikle inşallah sağlıklı bir hamileliktir. Değerin şu an için düşük ama bu hamile olmadığın anlamına gelmiyor. 2 gün sonunda düzenli bir artış varsa eğer sağlıklı bir hamileliktir. Eğer düzenli değilse kimyasal gebelikte olabilir. Kimyasal gebelikte değer 50 dan yukarı çıkmaz diye biliyorum yanılıyor da olabilirim. Sen şimdilik içini ferah tut ve bol bol dua et olur mu? İnşallah geç döllenmeden dolayı değerin düşük çıkmıştır.
Dayanacagimi hic dusunmuyorum yarin sabah idrar testini tekrarlayacam yineDöllenme gerçekleşmiş. Birkaç gün sonra ya da dayanabilirseniz 1 hafta sonra doktora gidin.
Dayanacagimi hic dusunmuyorum yarin sabah idrar testini tekrarlayacam yine
20 ocakta adet oldumİdrar testi yapmanıza gerek yok ki zaten döllenme gerçekleşmiş. Bundan sonrasını bir kadın doğum doktoru ile birlikte takip etmelisiniz. Dilerim güzel haberler alırsınız :) Ben 5. haftamdaayken keseyi görmüştük, 7. haftamda kalp atışını duymuştum. Gebelikte hafta hesabı son adetinizin başlangıcı olarak hesaplanır. Son adet tarihiniz ne zamandı?
Aslinda kimyasal gebeligi arastirinca korktum biraz kandaki deger düşük çünkü. . Bide grip oldugum icin son 2 hafta iliski yasamadik o yuzden gec dollenme olmaz die dusunuyorum ay kafam cok karisikSat a göre 5 hafta 1 günlük hamilesiniz. Hcg sayınız dşük belki döllenme geç olmuştur belki de lab. değerleri farklıdır. Siz bence yarın kadın doğuma kontrole gidin ultrasonla baksın dr. Belki keseyi görürsünüz :)
Geç dollenme olduğu için hamileligin çok yeni.degerin iki katına çıkması lazım iki güne bir canım.hayorli olsunBugun 4 gun oldu adetim geceli beta hcg 23.6 cikti idrar testimde de silik cizgi cikti sizce hamile miyim deger dusuk mu idrar testinin fotosunu yuklemeyi beceremedim
Yarin acile gidip kan testi verecem bakalim 2 katina cikmis mi.. Allahtan hastanede tanidiklar var ya yoksa catlardim ben meraktanGeç dollenme olduğu için hamileligin çok yeni.degerin iki katına çıkması lazım iki güne bir canım.hayorli olsun
Hayırlısı olsun canım.yarin güzel. Haberlerini bekliyoruzYarin acile gidip kan testi verecem bakalim 2 katina cikmis mi.. Allahtan hastanede tanidiklar var ya yoksa catlardim ben meraktan
Beta hcg 29 cikti sadece 5 artmis ama bu tahlili ayri bir merkezde yaptirdim o yuzden 5 fark cikmis olabilir.. neden 2 katina cikmamis ki ya ne olabilir sizceHayırlısı olsun canım.yarin güzel. Haberlerini bekliyoruz
Canım farklı yerde yaptırman sonucun farklı olacağı anlamına gelmiyor ki.kan testi yaptırdın değil mi ?Beta hcg 29 cikti sadece 5 artmis ama bu tahlili ayri bir merkezde yaptirdim o yuzden 5 fark cikmis olabilir.. neden 2 katina cikmamis ki ya ne olabilir sizce
Ewet kan testi yaptirdim bazen fark cikabilior arada zaten 5 deger artmis sad3ceCanım farklı yerde yaptırman sonucun farklı olacağı anlamına gelmiyor ki.kan testi yaptırdın değil mi ?
Canım doktora sordun mu doktor bey beş artmış sadece diye orda bir doktora sorsaydın.Ewet kan testi yaptirdim bazen fark cikabilior arada zaten 5 deger artmis sad3ce
Acilde yaptirdim testi internetten baktim sonucuna yarin gidecem poliklinige ama bnden mercimek buyuklugunde kahverengi leke gelmiş gidiyor bebis herhaldeCanım doktora sordun mu doktor bey beş artmış sadece diye orda bir doktora sorsaydın.
Canım keşke doktora gösterseydin.insallah herşey gönlünce olur.korkma.allah ne verirse hayırlısını versin canım. Kimyasal gebelik gibi görünüyor..Acilde yaptirdim testi internetten baktim sonucuna yarin gidecem poliklinige ama bnden mercimek buyuklugunde kahverengi leke gelmiş gidiyor bebis herhalde