- 14 Kasım 2022
- 16
- 4
- 24
- Konu Sahibi Dilek Mutlu
Kızlar sizce hamilelik olur mu pcosluyum ve doktorum adet görmezsen % 98 hamilesin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan olsada daha çok çok yeni gözüküyor hayırlisi olsnEki Görüntüle 3161233
Kızlar sizce hamilelik olur mu pcosluyum ve doktorum adet görmezsen % 98 hamilesin dedi
4 gün varAdete kaç gün var
Nasıl hamile dedi ki, bhcg değerin 1in altında, senin işaretlediğin progestoron başka bir değer, yani ondan da bir bilgi çıkarabiliyor mı hiç duymadım. İnşallah hamişsinşzdirEki Görüntüle 3161233
Nasıl hamile dedi ki, bhcg değerin 1in altında, senin işaretlediğin progestoron başka bir değer, yani ondan da bir bilgi çıkarabiliyor mı hiç duymadım. İnşallah hamişsinşzdir
D Dilek Mutlu sonucun çıkınca beni de etiketle canım, merak ettim.
Ayy hadi hamilesinizdir inşAllaahhTamamdır canım sağlık ocağına kan verdim yarın çıkacak gebelik testi yaptım o pozitif gösteriyo
Olabilir evet test yanıltabilir yarın ola hayrola umarım isteyen herkese verir rabbimYalniz sizi uzmek istemem ama o isaretlediginiz progesteron degeriniz beta hcg 1 in altinda,su durumda hamile degilsiniz ama regle daha varsa yukselebilir tabiki.
Doktorun isaretledigi deger progesteron degeri, hcg altta. Nasil hamile olabilir bu sonuca goreEn az 5 olması gerekiyor değerin. Sınırda bi değer. Umarım yumurtanız çatlayıp döllenmiştir. Çok fazla umutlanmayın derim sonra hayal kırıkığı büyük oluyor İnşallah hamilesinizdir. İyi düşünelim iyi olsun
Progesteron değeri için sınırda gözüküyor dedim. Beta zaten negatif gösteriyor. Doktor biraz fazla ümit vaad etmiş. Yumurtalama gerçekleştiği için %98 hamilesin demiş herhalde. Maalesef yumurta çatlasa bile döllenmeyebiliyor bu yüzden böyle bir söylem doğru değil. Böyle ümitlenip sonra da sonuç negatif olunca bayağı olumsuz etkileniyor insan.Doktorun isaretledigi deger progesteron degeri, hcg altta. Nasil hamile olabilir bu sonuca gore