Sizce hamile miyim kızlar yardımm

aresin annesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
5
2
1
25
2 gün önce test yaptım 3 normal 1 erken gebelik testi hepsi silik bir şekilde pozitif çıktı. Dün akşam gidip kan verdim beta hcg 22.7 sizce hamile olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_1091.webp
    IMG_1091.webp
    7 KB · Görüntüleme: 123
2 gün önce test yaptım 3 normal 1 erken gebelik testi hepsi silik bir şekilde pozitif çıktı. Dün akşam gidip kan verdim beta hcg 22.7 sizce hamile olabilir miyim ?
Benim 1 haftalık adet gecikmem vardı ilk kan verdiğimde 16.7 çıkmıştı değerim keseyi görmüştük hayırlı olsun şekerim hamilesin önemli olan 2ye katlanmalı değerin

Doktorum bana değerin 1000-1500 civarı olmadan keseyi göremeyiz dedi. Şaşırdım doğrusu.
Valla ben ilk 16.3 küsürle öğrendim ilk kontrolde küçük kese gördük tekrar kan tahlilimde 56.67 di sonra bir daha da düzenli artıyor diye ölçmedi açıkçası

Beta 5 ve 5 ten yukari olunca hamilelik oluyor senin 22 gelmis eger artış olursa hamilesin canım 22 hamilelik oldugunu gosteriyor cunku

Back
X