Sizce hamile miyim bu durumu yaşayanlar var mı?

Hamile olabilir miyim?

• Hayır

OY: 4 50,0%
  • Evet

OY: 2 25,0%
  • İhtimal var olabilir

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8

brc4700

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
22
3
20
Eşimle düzenli olarak geri çekilmeyle ilişkiye giriyoruz ve geçen ay yumurtlama günümde eşim tam olarak geri çekilemedi, bu olaydan 2 hafta sonra mide bulantılarım ve kusmalarım başladı ve 1 hafta boyunca devam etti, normalde de durduk yere mide bulantısı yaşayan birisi değilim her neyse daha sonra Mayısın 29. Da adet oldum ilk 2 gün az geldi ama sonra normal adet gibi gelmeye başladı ve normal devam etti bitti, ama hala ara ara mide bulantılarım devam ediyor ve 1 gün gecikmem var, belki de ben abartıyorum bilemiyorum ama aynı durumu yaşayanlar varsa aranızda yardımcı olur musunuz çünkü ona göre test yapmak istiyorum

Ayni yontemi kullanarak 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim o tam anlamiyla korunma yontemi degil cnm hakkinda insallah hayirlisi olur test yaptinmi

Bende aynı korunma yöntemiyle gebe kalmıştım yani gebe olabilirsiniz ha adet olmuşsunuz ama üstüne görme olabilir kan verin kesinleşsin

Ayni yontemi kullanarak 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim o tam anlamiyla korunma yontemi degil cnm hakkinda insallah hayirlisi olur testhenüz test yapmadım

Ayni yontemi kullanarak 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim o tam anlamiyla korunma yontemi degil cnm hakkinda insallah hayirlisi olur test yaptinmi

Amin canım inşallah henüz test yapmadım. Sende bebeğini kucağına hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah

Ayın 29 unda adet oldum 4 temmuzda bitti ve üç gün önce aynı yerleşme kanaması gibi bi kanama yaşadım 3 tane de idrar testi yaptım hepsinde silik çizgi çıktı yarın gidip kan vereceğim
Hayırlısı olsun hakkınızda sonucu bizimle de paylasin

X