Yeni evli olunca sanırım böyle oluyorBence yoktur bu kadar önlem alınmış ve lekeniz zaten geliyor evham yapmanıza gerek yok,stresten de sökülmüyor olabilir bı rahatlayan kekik çayı falan için adetiniz başlar.
Çok korkuyorum hamile kalırım diye maalesefBi insan vücudunu anca bu kadar sevmez, 1 ayda yaptığınız hormon yüklemesine bakın.
Yok yok rahat olun sizYeni evli olunca sanırım böyle oluyor
çok haklısınız ama ilk zamanlar hamile kalmak istemedimBi insan vücudunu anca bu kadar sevmez, 1 ayda yaptığınız hormon yüklemesine bakın.
Hadi doğum kontrol hapı yan etki yaptı, prezervatif kullanaydınız ya daha kalıcı bi yöntem bulana kadar?çok haklısınız ama ilk zamanlar hamile kalmak istemedim
Bi insan vücudunu anca bu kadar sevmez, 1 ayda yaptığınız hormon yüklemesine bakın.
ilk hafta kullanmadık geri çekilmeyle oldu şüphelendiğim için ella içtim 24 saat geçmeden acaba şuanda ara kanamamı oluyor onu anlamadımHadi doğum kontrol hapı yan etki yaptı, prezervatif kullanaydınız ya daha kalıcı bi yöntem bulana kadar?
Ella ara kanama yapabiliyor evet. Gecikme de yapacaktır muhtemelenilk hafta kullanmadık geri çekilmeyle oldu şüphelendiğim için ella içtim 24 saat geçmeden acaba şuanda ara kanamamı oluyor onu anlamadım
inşallahHamile kalmazsınız yüksek ihtimal.
ay değilmişim adet oldumHamile kalmazsınız yüksek ihtimal.
değilmişim zatenHamile olmadığınıza adım kadar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?