• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce haksız mıyım, yanlış mı yaptım?

JASMINE_84

YASEMİN
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
619
0
96
40
Ankara
kızlar günaydın... dün bi arkadaşımla buluşup sinemaya gittik çıkışta da nişanlımla buluştuk, nişanlım arkadaşımı da eve bırakmayı teklif etti neyse bırakırken konu erkeklerin aldatmasına falan geldi bunlar konuşuyo kız ben kabullenmem erkek de aldatmamalı diyo nişanlım haklısın ama erkeklerin tamamına yakınında bu potansiyel vardır diyofalan.. sonra benzinlikte durduk nişanlım benzin alacaktı ödemeyi yapmak için kasaya gitti bu arada arkadaşım nişanlım için ay ne kadar zor bi insan kendi dediklerini kabul ettirmeye çalışıyo valla işin zor falan dedi.. sonra neyse nişanlım geldi ben bişeler anlattım söyledim bu aldatmayla ilgili nişanlım da ya bi dinle bak ben bunu demeye çalşıyorm dedi ben de ya anlıyorum sen beni dinle dedim ben böyle deyince nişanlım iyi tamam aman sen söyle hadi dedi üstünden bikaç konuşma daha geçti sonra arkadaşım tuttu nişanlıma ee yasemin zor bi insandır sen onu böyle olduğunu bilerek nişanlanmışsın artık kabulleneceksin dedi.. ben de çok bozuldum... nişanlımın arkasından başka konuşuyo yüzüne geliyo beni kötülüyo... benim de suratım düştü demek zor bi insanım iyi bundan sonra arkadaşlıklarımı gözden geçireyim ben de dedim... belki hoş olmadı bu lafım ama çok bozuldum.. ya kızlar benim derdim beni kötülemesi vs değil madem benim hatalı olduğumu düşünüyosun nişanlım arabadan indiğinde de ki ya yasemin sen de çok uzattın çocuk yanlış bişe söylemedi falan de haksız mıyım... arabadan inerken de bana kızdın mı dedi ben de evet dedim ya yanlış anlama seni tanısın bilsin diye öyle dedim kötü niyetimden değil dedi.. ben de neyse sonra konuşuruz dedim geri bindim arabaya gittik.. tabi ondan sonra nişanlımla girdik birbirimize nasıl kabalık (burda kabalık demedi tabi bi hayvan ismi kullandı:(:(:( ) ettiğinin farkında mısın kız ne dedi ki sanki ben bilmiyorum senin şu inadını zorluğu kız da dedi ya yarın öbür gün bak arkadaşların bile böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bozuldun di mi diye lafı başka yerlere götürdü... halbuki kızgınlığım kızın bi öyle bi böyle konuşmasındandı ama anlatamadım derdimi.. şimdi sizden akıl istiyorum sizce haksız mıyım yanlış mı anlamışım yanlış mı davranmışım kıza karşı fikirleriniz objektif yorumlarınız önemli ona göre kızla konuşmak istiyorum...

Yanlışsın. 100% kusurlusun hatta trafik jargonuyla.

Seni şurada biraz gazlasalar kızın sevgiline yazdığını bile iddia edersin.

Derhal bu kafadan çıkmalısın, kendi kendini yemişsin resmen. Arkadaşından da özür mü dilersin artık gönlünü mü alırsın bilemem.

Yanlışsın. 100% kusurlusun hatta trafik jargonuyla.

Seni şurada biraz gazlasalar kızın sevgiline yazdığını bile iddia edersin.

Derhal bu kafadan çıkmalısın, kendi kendini yemişsin resmen. Arkadaşından da özür mü dilersin artık gönlünü mü alırsın bilemem.

anladım canım.. ama bişeyi açıklığa kavuşturmak isterim dediğin gibi kızın nişanlıma yazdığını düşündüğüm için bozulmadım, bana başka nişanlıma başka konuşmasına bozuldum.. mesela bi arkadaşım var nişanlımla kavga ettiğimde ben haklıysam haklısın böyle davranmamalıydı diyo ve hep beraber görüştüğümüzde nişanlıma da o konu açılırsa bence öyle davranmamalıydın sen hatalısın diyebiliyo ya da tam tersi ben hatalıysam ama sen yanlış anladın nişanlın böyle demek/böyle yapmak istemedi ki bence uzatma diyo.. ben bu arkadaşımdan da bunu beklerdim o yüzden kırıldım.. ama haklısın bi yerde aslında biraz fazla tepki göstermiş olabilirim sonuçta herkes aynı davranacak diye bişe yok..

Bu nasıl arkadaş ya. Olmadık konu aç , ortamı kızıştır, arkadan iyice kızıştır, gelince de tam tersi bir laf et. Buna karaktersizlik denir başka birşey değil. Aldatmayı kafasında makulleştirmeye çalışan ve bunu kabul ettirmeye çalışan bir nışanlı , ortamı kızıştıran karaktersiz bir arkadaş... 0 a 0 elde var sıfır . Çok büyük geçmiş olsun .

arkadaşın ortalığı karıştırmış gitmiş,nişanlının yanında bu kız zor dediğinde,diyemedin mi az önce de bu adam zor diyordun,ne oldu da fikir değiştirdin diye.:34:

Bu nasıl arkadaş ya. Olmadık konu aç , ortamı kızıştır, arkadan iyice kızıştır, gelince de tam tersi bir laf et. Buna karaktersizlik denir başka birşey değil. Aldatmayı kafasında makulleştirmeye çalışan ve bunu kabul ettirmeye çalışan bir nışanlı , ortamı kızıştıran karaktersiz bir arkadaş... 0 a 0 elde var sıfır . Çok büyük geçmiş olsun .

işte ben tam da buna bozuldum... haksız olabilirim yanlış konuşmuş yanlış düşünmüş olabilirim o zaman bana da de ki sen hatalısın niye bu kadar üstüne gidiyosan sakinleş azıcık... arkadaşlık bana göre budur... sürekli birbirini pohpohlamak iyisin hoşsun vs deyip yanlışları görmezden gelmek falan değildir.. bi de arabadan inerken bana eee seni tanısın gerçeği bilsin diye öyle söyledim dedi sanki nişanlım iki senedir beni tanımıyo... bi de ona çok ama çok kızdım ve kırıldım.. :14:

anladım canım.. ama bişeyi açıklığa kavuşturmak isterim dediğin gibi kızın nişanlıma yazdığını düşündüğüm için bozulmadım, bana başka nişanlıma başka konuşmasına bozuldum.. mesela bi arkadaşım var nişanlımla kavga ettiğimde ben haklıysam haklısın böyle davranmamalıydı diyo ve hep beraber görüştüğümüzde nişanlıma da o konu açılırsa bence öyle davranmamalıydın sen hatalısın diyebiliyo ya da tam tersi ben hatalıysam ama sen yanlış anladın nişanlın böyle demek/böyle yapmak istemedi ki bence uzatma diyo.. ben bu arkadaşımdan da bunu beklerdim o yüzden kırıldım.. ama haklısın bi yerde aslında biraz fazla tepki göstermiş olabilirim sonuçta herkes aynı davranacak diye bişe yok..

Ben boşu boşuna kendini yıpratma, arkadaşınla da yok yere dargınlık olmasın diye söyledim... Sonuçta yakın arkadaşınmış kötü bir niyetle yaptığını sanmıyorum. Erkek arkadaşının "Her erkek aldatır" fikrinde diretmesine istinaden zor bir insan demiş, anladığım kadarıyla... Sen de nişanlanını susturup "Sen beni dinle" demişsin ya ona istinaden takılmış olabilir "Yasemin de zor bir insandır" lafıyla. Hem ayrıca iki zor birbirinizi bulmuş olabilirsiniz nişanlınızla olamaz mı ki? :) Hayır çelişkili bir durum göremedim gerçekten, olsa valla yerden yere vururdum zaten merak etme :p

Arkadaşınız ikiyüzlülük yapmış ..erkek arkadaşınıza iyi görünmekmi istemiş desem değil onunda arkasından konuşmuş.. aranıza mesafe koy anlasın tabi hatasını bundan sonra..sizinde hatanız şurdaki arabada arkadaşınızı bozmamalıydınız sonra çeker bir kenara konuşurdunuz nedenini sorardınız suçlu durumuna düşmüşsünüz..

arkadaşın ortalığı karıştırmış gitmiş,nişanlının yanında bu kız zor dediğinde,diyemedin mi az önce de bu adam zor diyordun,ne oldu da fikir değiştirdin diye.:34:

diyemedim yaaa.... :50: aklıma gelmedi ki o andaki sinirle... neye uğradığımı şaşırdım bi de işin komiği ortada benim zor olduğumu ileri sürmesini gerektirecek bi konuşma geçmiyodu sadece nişanlım benim bişeyi anlamadığımı iddia edip açıklama yapmaya çalışıyodu ben de anlamıştım anladığımı söylemeye çalışıyodum hepsi bu...

Ben boşu boşuna kendini yıpratma, arkadaşınla da yok yere dargınlık olmasın diye söyledim... Sonuçta yakın arkadaşınmış kötü bir niyetle yaptığını sanmıyorum. Erkek arkadaşının "Her erkek aldatır" fikrinde diretmesine istinaden zor bir insan demiş, anladığım kadarıyla... Sen de nişanlanını susturup "Sen beni dinle" demişsin ya ona istinaden takılmış olabilir "Yasemin de zor bir insandır" lafıyla. Hem ayrıca iki zor birbirinizi bulmuş olabilirsiniz nişanlınızla olamaz mı ki? :) Hayır çelişkili bir durum göremedim gerçekten, olsa valla yerden yere vururdum zaten merak etme :p

hmmmm anladım canım ne demek istediğini... aslında o açıdan düşününce dediğin gibi tamamen böyle bi niyetle söylenmiş olabilir... sanırım bi de arabadan inerken "seni tanısın bilsin diye söyledim" demesi biraz bana göre talihsiz bi açıklama oldu ona epey bi sinirlendim sanırım o yüzden bu kadar kırıldım... aslında en doğrusu kızla konuşmak kırgınlığımı ona söyleyip kendini açıklamasına izin vermek... geröi bu zaten aklımda olan şeydi sadece sizlerden objektif fikirlerinizi alıp öyle konuşmak,açıkçası biraz da sakinleşmek istedim... :34: yorumların ve ilgin için teşekkür ederim.. :16:

tartışmanın hararetiyle sinirli davranmış olabilirsin. arkadaşın nişanlına seni kötülemek istese sen varken gözüne soka soka yapmaz, o kadar salak değildir heralde dimi :)

konu kendiliğinden tatlıya bağlanacak bi konu bence. üzerinde durulmadan günlük hayata devam edilebilir...

Arkadaşınız ikiyüzlülük yapmış ..erkek arkadaşınıza iyi görünmekmi istemiş desem değil onunda arkasından konuşmuş.. aranıza mesafe koy anlasın tabi hatasını bundan sonra..sizinde hatanız şurdaki arabada arkadaşınızı bozmamalıydınız sonra çeker bir kenara konuşurdunuz nedenini sorardınız suçlu durumuna düşmüşsünüz..

çok haklısın... :14: dilimi tutamadım işte en büyük hatam da o hep yapıyorum bunu sinirlenince anlık tepkiler veriyorum ve her zaman yüzde yüz haklıyken bile haksız oluyorum...

diyemedim yaaa.... :50: aklıma gelmedi ki o andaki sinirle... neye uğradığımı şaşırdım bi de işin komiği ortada benim zor olduğumu ileri sürmesini gerektirecek bi konuşma geçmiyodu sadece nişanlım benim bişeyi anlamadığımı iddia edip açıklama yapmaya çalışıyodu ben de anlamıştım anladığımı söylemeye çalışıyodum hepsi bu...

yakın arkadaşsa arkadaşlığını bilecek.hatalı bile olsan nişanlının yanındayken değil ayrı bir yerde uyaracak.senin arkadaşın resmen seni gazlayıp,nişanlının yanında farklı konuşmuş,bu arkadaşa mesafe koysan iyi olacak:34:

tartışmanın hararetiyle sinirli davranmış olabilirsin. arkadaşın nişanlına seni kötülemek istese sen varken gözüne soka soka yapmaz, o kadar salak değildir heralde dimi :)

konu kendiliğinden tatlıya bağlanacak bi konu bence. üzerinde durulmadan günlük hayata devam edilebilir...

doğru haklısın bu kadarına cesaret edecek cahil cesareti olamaz heralde... bakalım şu an sinirliyim hala sanırım, biraz sakinleşince olay tatlıya bağlanabilir... hala sinirli olma sebebim de nişanlımla çok ciddi kavga etmemiz oldu bu konu üzerine...:14:

yakın arkadaşsa arkadaşlığını bilecek.hatalı bile olsan nişanlının yanındayken değil ayrı bir yerde uyaracak.senin arkadaşın resmen seni gazlayıp,nişanlının yanında farklı konuşmuş,bu arkadaşa mesafe koysan iyi olacak:34:

ben de öyle düşünüyorum nişanlım buna inanmıyo ama ben arkadaşım dediğim insandan sürekli beni onaylamasını beni övmesini beklemem aksine hatam varsa uyarsın ki ben de kendimi düzelteyim bu sonuçta bana iyilik olur hatamı söylemesi.. ama dediğin gibi beni nişanlıma karşı doldurup nişanlımın karşısında da beni kötü bi huyumu üstüne basa basa söylemesi çok kırdı beni.. bi de bikaç kere dedi ben bozulduğumu belli ettiğim halde ya ama zordur yasemin çocukken de böyleydi şimdi de böyle ne yapalım vs.. sanki ne yaptıysam ona.. :14: bi de onun üstüne o gittikten sonra nişanlım bana bağırdı bi ton yaptığının farkında mısın bencilsin işte ök...lük ediyosun kız ne dedi sanki doğruları söyledi öyle mi davranılır bilmem ne diye bi ton bağırdı çağırdı... ben de anlattım neye bozulduğumu ama gel de nişanlımı inandır ona göre kız bana zordur yasemin dediği için nişanlımla yarın öbür gün kavga ettiğimde bak arkadaşın bile diyo sen zorsun derim diye bozuldun sen ben bilmiyo muyum deyip durdu nişanlım...:14:

ben de öyle düşünüyorum nişanlım buna inanmıyo ama ben arkadaşım dediğim insandan sürekli beni onaylamasını beni övmesini beklemem aksine hatam varsa uyarsın ki ben de kendimi düzelteyim bu sonuçta bana iyilik olur hatamı söylemesi.. ama dediğin gibi beni nişanlıma karşı doldurup nişanlımın karşısında da beni kötü bi huyumu üstüne basa basa söylemesi çok kırdı beni.. bi de bikaç kere dedi ben bozulduğumu belli ettiğim halde ya ama zordur yasemin çocukken de böyleydi şimdi de böyle ne yapalım vs.. sanki ne yaptıysam ona.. :14: bi de onun üstüne o gittikten sonra nişanlım bana bağırdı bi ton yaptığının farkında mısın bencilsin işte ök...lük ediyosun kız ne dedi sanki doğruları söyledi öyle mi davranılır bilmem ne diye bi ton bağırdı çağırdı... ben de anlattım neye bozulduğumu ama gel de nişanlımı inandır ona göre kız bana zordur yasemin dediği için nişanlımla yarın öbür gün kavga ettiğimde bak arkadaşın bile diyo sen zorsun derim diye bozuldun sen ben bilmiyo muyum deyip durdu nişanlım...:14:

beni nişanlımın yanında bu duruma düşüren şahısı arkadaş olarak kabul etmem.hadi bir an ağzından çıktı ama o zaman da durumu toparlaması gerekirdi.sen bozulduğunu belli ettiğin halde üstüne gitmesinde art niyet ararım.kusura bakmasın benim öyle arkadaşa ihtiyacım yok.arkadaş zor anında yanında olmalı,zor duruma düşürmemeli:50:

Bana karsılıklı yazılmışlar gibi geldi ya da sen öyle düşündüğünden öyle anlattın bi kız için sevgilim bana hakaret etse çok bozulurdum sonucta başka bi insan için neden seni üzüyo ki daha güzel bi şekilde bi daha yapma ayıp ettn kıza falan deseydi niye o kadar sinirlenmiş s
sen de sinirlenmişsin sonucta oyle bi laf söylemişsin nişanlının anlayışlı olması grekiyodu bence suçu kendinde arama

arkadaşlığınızın derecesi nedir bilmem ama bence arkadaşınız fesatlık yapıp ortalığı kızıştırmış kaçış, dediğiniz kadar sizin iyiliğinizi istese arabadan indiğinde başka binince başka konuşmazdı, ama benim burda takıldığım nişanlınızın sonradan "bak arkadaşın bile böyle diyo senin için" diyebilmesi, daha yeni tanıdığı bi arkadaşınızın lafıyla nişanlısına zor insan unvanını yapıştırması hiç hoş değil. çözüm olarak bence her ikisiylede konuşun konuyu uzatmayın ama arkadaşınıza karşı kesinlikle tetikte olun bence her an bi kazık yiyebilirsiniz

beni nişanlımın yanında bu duruma düşüren şahısı arkadaş olarak kabul etmem.hadi bir an ağzından çıktı ama o zaman da durumu toparlaması gerekirdi.sen bozulduğunu belli ettiğin halde üstüne gitmesinde art niyet ararım.kusura bakmasın benim öyle arkadaşa ihtiyacım yok.arkadaş zor anında yanında olmalı,zor duruma düşürmemeli:50:

di mi ya bence de öyle hadi ben bi hata yapmış olabilirim onlık sinirle anlık bi tepki vererek sinirlendiğimi belli ettim, anla ki nasıl sinirlendim ben öyle demek istemedim yanlış anladın de kapat konuyu di mi... ama yok çocukken de böyleydi eee evlenmeye karar verdin madem kabullenceksin onu böyle vs... çok kızdım yaa....

Bana karsılıklı yazılmışlar gibi geldi ya da sen öyle düşündüğünden öyle anlattın bi kız için sevgilim bana hakaret etse çok bozulurdum sonucta başka bi insan için neden seni üzüyo ki daha güzel bi şekilde bi daha yapma ayıp ettn kıza falan deseydi niye o kadar sinirlenmiş s
sen de sinirlenmişsin sonucta oyle bi laf söylemişsin nişanlının anlayışlı olması grekiyodu bence suçu kendinde arama

:14::14::14: aslında aklıma gelmedi böyle bişe ve umarım da düşündüğün gibi bişe yoktur ortad canımm :53: nişanlım arkadaşlarına o kadar çok değer veriyo ki benim de öyle davranmamı istiyo bana diyo ki işte bu kadar kırıldın kızdın madem sinemaya gitmeyeceksin niye gidiyosun diye yaaa ne alaka sanki kızın alnında bana sinemadan sonra böyle bişe yapacağı yazıyodu da ben bile bile gittim buluştum... evet şimdi kabul ediyorum ne olursa olsun bu şekilde davranmamalıydım nişanlımın yanında hoş olmadı kıza böyle davranmam ama işte sinirlendiğimde anlık tepkiler veriyorum birisine kızdıysam o anda tepkimi göstermem gerekiyo gibi hissediyorum öteki türlü hiçbişe yokmuş gibi davranmak ikiyüzlülük gibi geliyo ama yine hoş olmadı belki haksız duruma düştüm ama çok kızdım ya çokk...:47:

Back