- Konu Sahibi JASMINE_84
kızlar günaydın... dün bi arkadaşımla buluşup sinemaya gittik çıkışta da nişanlımla buluştuk, nişanlım arkadaşımı da eve bırakmayı teklif etti neyse bırakırken konu erkeklerin aldatmasına falan geldi bunlar konuşuyo kız ben kabullenmem erkek de aldatmamalı diyo nişanlım haklısın ama erkeklerin tamamına yakınında bu potansiyel vardır diyofalan.. sonra benzinlikte durduk nişanlım benzin alacaktı ödemeyi yapmak için kasaya gitti bu arada arkadaşım nişanlım için ay ne kadar zor bi insan kendi dediklerini kabul ettirmeye çalışıyo valla işin zor falan dedi.. sonra neyse nişanlım geldi ben bişeler anlattım söyledim bu aldatmayla ilgili nişanlım da ya bi dinle bak ben bunu demeye çalşıyorm dedi ben de ya anlıyorum sen beni dinle dedim ben böyle deyince nişanlım iyi tamam aman sen söyle hadi dedi üstünden bikaç konuşma daha geçti sonra arkadaşım tuttu nişanlıma ee yasemin zor bi insandır sen onu böyle olduğunu bilerek nişanlanmışsın artık kabulleneceksin dedi.. ben de çok bozuldum... nişanlımın arkasından başka konuşuyo yüzüne geliyo beni kötülüyo... benim de suratım düştü demek zor bi insanım iyi bundan sonra arkadaşlıklarımı gözden geçireyim ben de dedim... belki hoş olmadı bu lafım ama çok bozuldum.. ya kızlar benim derdim beni kötülemesi vs değil madem benim hatalı olduğumu düşünüyosun nişanlım arabadan indiğinde de ki ya yasemin sen de çok uzattın çocuk yanlış bişe söylemedi falan de haksız mıyım... arabadan inerken de bana kızdın mı dedi ben de evet dedim ya yanlış anlama seni tanısın bilsin diye öyle dedim kötü niyetimden değil dedi.. ben de neyse sonra konuşuruz dedim geri bindim arabaya gittik.. tabi ondan sonra nişanlımla girdik birbirimize nasıl kabalık (burda kabalık demedi tabi bi hayvan ismi kullandı ) ettiğinin farkında mısın kız ne dedi ki sanki ben bilmiyorum senin şu inadını zorluğu kız da dedi ya yarın öbür gün bak arkadaşların bile böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bozuldun di mi diye lafı başka yerlere götürdü... halbuki kızgınlığım kızın bi öyle bi böyle konuşmasındandı ama anlatamadım derdimi.. şimdi sizden akıl istiyorum sizce haksız mıyım yanlış mı anlamışım yanlış mı davranmışım kıza karşı fikirleriniz objektif yorumlarınız önemli ona göre kızla konuşmak istiyorum...