Sizce goz seyirmesi illaki bir seyin habercisimidir?

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Dunden beri sol gozum seyiriyordu bugun deprem oldu :( Ve halada seyiriyor.
Hala tedirginiz ailecek bu arada depremi yasayan herkese gecmis olsun.

Sizce goz seyirmesi illaki bir seyin habercisimidir? Yoksa bu uydurmami? Goruslerinizi yazarmisiniz?

Sizce goz seyirmesi illaki bir seyin habercisimidir? Yoksa bu uydurmami? Goruslerinizi yazarmisiniz?

Yok be canım hurafe bunlar. Heralde bir gün kötü bir şey olmuş, birine de denk gelmiş. Öyle kalmış. Yok sol göz seğirirse kötü olur, sağ göz seğirirse iyi olur. Sağ ayağının altı kaşınırsa yola gidersin. Sol ayağınsa misafir gelir. Sağ el kaşınırsa para alırsın. Sol else para verirsin. İnanma. Dinen de bir anlamı yok. Uydurma. Sadece kulak çınladığı zaman salavat getirmek iyiymiş onu biliyorum. İçini ferah tut.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sol gözüm ne zaman seyirse mutlaka bir süre sonra ya kötü birşey olurdu ya da kötü bir haber duyardımmm ta ki geçenlerde yine birkaç gün sol gözüm devamlı seyirip duruyordu günlerce korkuyla bekledim bekledim gene kötü birşey olacak diye ama en sonunda sol gözümün seyirmesi geçti ve de kötü hiçbirşey olmadııı bende bu duruma çok şaşırmıştımmm hiçbir anlam veremedimmm bilmiyorummm.....

Arkafasim boyle seylere inanma.yorgunsan stresliysen uykusuzsan olur.benim gozum universitede kisa araliklarla ginlerce segirirdi.karsimdaki insan bile farkederdi .korkutma kendini

Evet yaaa aslında bencede yaşadığımız olaylarda tamamen tesadüftürrr en güzeli böyle şeyleri kafaya takmamak ve kendimizi böyle batıl inançlara şartlandırmamak.....

o değil de göz seyirmesi göz numarasının arttığının habercisi olabiliyormuş bazen,geçen gazetede okumuştum...

amaan takılmayın böyle şeylere gözünüzü kapatın az masaj yapın geçerr..

Ay tam benlik konu:).Aylardır seğrmeyi de geçti artık kasılıyor resmen:).Sol daha çok olmak üzere ikiside:1:

Insanlardaki bu tanri kompleksi...

He ya senin gozun segirdi diye deprem oldu sokaktaki ayse teyzenin bacagi kasinmis somada maden coktu dinozorlar da fred cakmastasi seytan durttu diye yok oldu :52:

Hiç unutmam bi kere tam 10 gün boyunca sağ gözüm seğirmişti , çok sinir bozucu bi durum. Sağ göz olunca iyidir derler ya hiçte iyi bişey olmamıştı :9: Geçer merak etme :31:

Tamamen hurafe. Yil oldu 2014 artik böyle seylere itibar etmeyin. Depremle gözünüzün seyirmesinin ne alakasi var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:52:benim geçen ay bütün gün alt dudağım seyirdi ...herkes dalga geçti öpücük atıyor gibi gezdim ortalarda kalp gibi attı bütün gün...bı arkadaşımla konuşuyorum bi yandan dudağım atıyor çok gülmüştük...:9:

Son düzenleme:
Back
X