- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
-
Biraz bol geldiği için düzeltilmesi gerekicek özellikle basen bölgesi :) Denedıklerımden en çok içime sinen bu oldu sizce nasıl ??
Eki Görüntüle 731455
Dün güdüp değiştirdik başka bir modelle kayınvalıdem dahıl pek kımsenın hosuna gıtmedı :) Benımde kafamda fazla soru işareti kaldı. İlk kez ustumde gelınlık gordugumm için sanırım bir anda heveslendım ama dun baska baska bır suru deneyınce farkı anladım ^^ çokta ıyı oldu yenı sectıgım yıne hastası oldugum drapeli daha kabarık tatlı bır krem tonunda. herkes begendı bu sefer sagolsun :)) Resim cekemedım annem(kayınvalıdem)le bırlıkte gıttık. Mustafaya suprız olsun(nişanlım) Çekersen göstercen dedi. Haklıda dyanamıyorum çunku hemen görsun istiyorum :) İnş nikahımızdan sonra yada ılk provamda çekip koyacagım burayada
ayy canım benim dayamanıyorsun demi herkes öyle bende 3 4 aya evlencem ama daha gelinlik bakmaya başlamadım sen nerelerden bakıosun biraz fikir verebilir misin bana ? :)
Evet çook fazla heycanlı ve sabırsızımm :)))Nişanlım istanbullu oldugundan istanbuldan bakmak durumunda kaldık :) Önce kadıköye baktık guzel gelınlıkler var fakat fıyatlar çok uygun gelmedi yada benım begendıklerım uygun degıldı. Mandıra caddesinden baktık suan begendıgımıde 2. katta ufak bir gelinlikçi.İki tane şirin bayanlar çalıştırıyor bolca drapeli modellerı var sıfır gelınlıkler kıralama satım özel dıkım yapıyorlar.Satın almayı dusunmedıgımden onu bılmem ama kıralamalar 1, 1,5 binden baslıyor çokta guzeller :)
sahibinden.com da da çok güzel uygun gelinlikler var canım ordanda bakabilirsin.bir arkadaşım almıştı çok memnun kaldı.tesettürlü gelinliği 800 tl ye satılık aldı.ben diktirdim diktirmeseydim bende alırdım internetten.
sahibinden.com da da çok güzel uygun gelinlikler var canım ordanda bakabilirsin.bir arkadaşım almıştı çok memnun kaldı.tesettürlü gelinliği 800 tl ye satılık aldı.ben diktirdim diktirmeseydim bende alırdım internetten.
Evet sahibinden de fazlasıyla güzelleri var çokta uygun fiyata bende bakmıştım bir ara.
Genelin aksine ben doğru bir yolda olduğunuzu düşünüyorum. Gelinliğin birkaç noktası düzeltilirse ortaya iyi bir şey çıkar:
Rengi çok koyu duruyor, kemik rengi gibi. Bence gelinlik kırık beyaz veya krem olunca güzel.
Eteğin başlama noktası biraz manasız. Ya biraz daha aşağıdan olsun balık bir gelinlik olsun, ya da kalçadan kabaracaksa 5-10cm yukarından başlasın.
Etek hareketli olduğu için bence üstteki danteller olmamalı, üst beden sade drape olmalı. Sade drape de yeterince güzel görünür:
Krem rengi gelinlik olurmu sizce yardimci olun lutfen foto ekleyemiom
Ayy sen benim bayıldığım gelinliğin resmini koymuşsuunn.. Kimin gelinliği olduğunu biliyor musun? Pronovias olabilr gibi geliyor ama. Bu modeli başka çalışanlarda olmuş ama bunun gibi durmamış. Dİktirmeye de cesaret edemediğimden vazgeçtim bu modelden, başka ama yine yarım balık istiyorum. Bu gelinliğin markasını bilen varsa yazsın lütfen.
Bu arada sevgili konu sahibi, gelinliği değiştirdiğine sevindim. bana da rengi sanki kirliymiş gibi gelmişti.
Gelinlik San Patrick markasının Capricho modeli. Birkaç sene öncesine ait. Lakin Vakko'ya 1-2 ay önce gittiğimde sanırım gördüm bu modeli. Bazen reyon ürünlerinde büyük indirimler oluyor, 2-3bin tlye orijinallerini alabiliyorsunuz.Sormakta yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?