Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriSizce gelinliği satın mı alayım kiralık mı?
ben satın almıştım, düğünden sonra bir kez bile içine koyduğum bavulu açmadım. Hiçbir işime yaramadı. Kiralıkla satılık arasında çok fiyat yoktu o yüzden temiz olsun benim olsun demiştim..
düğün, söz, nişan, kına için hazırlanan değişik hoş ikramlık butik kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.
merhabalar bence kiralamak daha mantıklı.hiç fark olmasa 200-300 tl fark oluyor o süreçte göze gelmiyor ama bence 200 tl bile çöpe atılmaz bu zamanda. çünkü düğün sonrası valizde hurçta sonra da atılıyor. zaten 1 yılda sararıyor gelinlik. ben kiraladım 3 kez giydim 2 düğün 1 çekimde gelinliğe de doydum 1000 tl de cebimde kaldı.
ben satın aldım, düğünden sonra ihtiyacı olan birine vermek istiyorum, gelinlikçiler eskiyi aynı fiyata kiralıyorlar,
onlar kazanacağına ihtiyacı olan biri giysin istiyorum,
zaten arada pek fark da yok..
ben de gelinlik bakıyorum ve hiç kiralamayı düşünmedim 200 tl 300 tl oynuyor bence satın almalısın ilerde kullanamayacaksın evet ama ben cocukluğumda annemin gelinliğini çıkarıp çıkarıp giyerdim bakardım :) ve cocuklarımında görmesini isterim hem belkide ihtiyacı olan birine de kullanması için verebilirm.daha sonra yine alırım geri herhalde :)
benim yaşadığım ülkede nerdeyse son zamanlarda gelinlik alınmıyor.herkes kiralık götürüyorlar.bencede en mantıklısı bu.ilerde tekrar nereye giyicez ki? veya diyelimki aldım evde boşuna yer tutacak.birine vermek istediğimde belki istemeyecek.sen giydin ben seninkini giyemem diyebilir.yani o yüzden bence kiralık gelinlik en güzeli.tabi temiz olmak şartıyla.1000 gelinin giydiği gelinlik aman allahım nasıl olur aklım almıyor.
gerçi yaşadığım yerde artık gelinlik almakta çok zor.çünkü uçuk fiyatlara satılıyor.kirası bile oldukça yüksek.o yüzden herkes kiralıkta karar kılıyor.mesela benim ablamında nisanda düğünü var.büyük ihtimal kiralık olacak gelinlik.