sizce geç mi kaldım?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
yaş oldu otuz.ben hala okuyorum.evlenemedim de.evliliği okul bitince yaparım diye aslında o kadar takmıyordum da arkadaşım evde kaldık diye tutturdu ve önüne gelen herkese evlilik gözüyle bakıyor.istanbuldan hiç tanımdığı biriyle sözlendi.sözlüsünden ayrıldı hemen başkasıyla görüşmeye başladı.ondan mı etkilendim ne.psikolojim bozuldu.evlenmem gerek gibi bir psikolojiye büründüm.ve daha önce buraya konu açtığım kişiyi kafam da o kadar büyüttüm ki.beynim durdu resmen.hiç durmadan onu düşünüyorum.ben on o kadar cok olmaz dedim ki.en son o bana bitti dediği için mi ben yediremiyorum kendime sizce.çünki elle tutulur hiç bir olumlu tarafı yoktu.düşünülecek üzülünülecek birisi değil.eleştirin beni kendime getirin.bana bir umut verin buna çok ihtiyacım var.onu unutamıyorum.bişi de yaşamadık hani unutamayacak kadar
(geç okudum.çünki lise son da trafik kazasında babamı kaybettik.annem yaralı kurtuldu ve ben ona bakmak zorunda kaldım. sonradan aklım başıma geldi açıktan okul öncesi öğretmenliği okuyorum.son sınıfım.)

Kime göre geç, neye göre geç. Hayatınızı evliliğe göre şekillendirmeyin. Hayatınızı şekillendirirken evlilik sadece bir araç olsun. Karşınıza sizi sevecek, sizin seveceğiniz biri çıkana kadar bekleyin, evlenmek için evlenmeyin.

Yok gec degil bacim kismet isi bunlar

Kismetinde varsa el getirir ,yel getirir,sel getirir
Kismetinden cikmissa el goturur ,yel goturur ,sel goturur demis mevlana

Rahatina bak yani :)

Geç kalmadın ama çok da uzamamalı bence,, ben de 30 yaşındayım ama evlenmedim , ama niyeyse hiç de takıntım olmadı evde kaldım diye, yurt içi yurt dışı gezdim tozdum , yedim içtim , şimdi yavaş yavaş evliliği anca düşünüyorum, zamanı gelince zaten kendiliğinden oluyor çok fazla takma

evlenmeye gec mi kaldım. bu işler Allah kısmet etmeyince olmuyor ki ne kadar istersen iste.klvyemden bı tuşlar basmıyor.
sabır çekeyim en iyisi kendime.

Boşverin arkadaşınızı, tanımadığı biriyle sözleniyor daha ne yapsın, dediği de yaptığı da umursanmayacak bir insan olduğunu daha nasıl belli etsin?

Eskisinin aklınıza gelmesi de yokluktan, biri karşınıza çıkarsa aklınıza bile gelmez. Bir öncekini hatırlamak normal bir şey.

Evlenince başın göğe ermiyor ben 26 yaşımda evlendim görümcem 37

Her şeyleri daha rahat oldu

Insan yaşı büyük olunca daha makul düşünüyor sen hayatını kur evlenirsin

Ya da evlenmezsin evlenme zorunluluğu yok şartlama kendini

Ay olur mu öyle şey , saçma ve depresif bir düşüncedesin sen .

Yaş 30 olunca evde kaldım piskolojisine mi giriyor insan ?

Bence saçma 45 de evlensen ne olur ..

Çocuk istiyorsan fazla geç kalmamak lazım orası ayrı bak ..

Ne yaşarsan yaşa hepsi gelir geçer yaşadıklarına göre , eyvah evde kaldım deme ..

Okulu bitir uzatma işine gir hayatın tadını çıkart , aşk seni bulur zatenn :))))

emin ol bende takmıyordum.arkdşım hani geç kaldık bir biz kaldık.evlenmek felan diye konuşunca galiba etkilendim

Canım bu işler kısmet işleri evet ama bir de şöyle bir gerçek var: evlenmek için çok çaba gösterme. Kendini sadece 'evlenmeliyim' e odaklama. 7-24 bunu düşünme. Zor biliyorum ama akışına bırak biraz. Akışına bıraktığında kısmetinin seni bulduğunu göreceksin. O adamı düşünmende sırf bu psikolojiden, biraz rahat bıraksan kendini 'zamanı gelince olur' desen o adamdan kat kat iyi biri çıkacak zaten karşına.

güzel bölüm okuyorsun okulun bitsin mesleğe atıl kısmetlerin artar merak etme Allahtan hayırlısını iste sadece.

Hani bazen her sey ust uste gelirya oyle oldu.herkes bu donem evlenmeyi dusun artik.birisine evet de.herkes sozlesmis gibi ayni seyleri soyleyince.iste sana dua ediyoruz.sanki acinacak haldeymisim gibi evlenmek o kadar onemliymis gibi bir algi olustu galiba beynimde.

ben de facebook a girince depresyona giriyorum. bütün arkadaşlarım evlendi kimisinin 2 çocugu bile oldu...
sonra kendi hayatıma bakıyorum, ben böyle olmasını istedim böyle oldu. benim şartlarım başka hayatım başka...
herkesin hayatı kendine kısacası.
sen ne istiyosun önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…