sizce gebemiyim?

m1a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
76
9
36
29
merhaba, temmuzun 4 de regl olmuştum sonra eşimle korunarak ilişkiye girdik fakat ağustos ayın 2'de pembe akıntı geldi sonra ki gün sabah kanamam oldugunu gördüm fakat kesik kesik geliyor du. ayın 5'de gebelik şüphesiyle doktora gittim kontrol edildim gebelik kesesi veya dış gebelik var mı diye ve ayrıca kan testi yapıldı.
Beta HCG -< 0.100 PROGESTRON 2.26
ve şuan hala pembe şeklinde akıntım devam ediyor.
Sizce hala gebe olma ihtimalim var mı ?

Hayır hamile değilsin. Bazen olur öyle aksaklıklar.

Bu arada gebe olman için en en en az değerinin 5 olması lazım seninki 0. Insallah istediğin zaman olur bebeğin

şu yüzden korktum açıkcası temmuzun 4 de regl olduktan sonra bu ay tam 30.günümde pembe akıntı geldi. 31. günün sabahında kanamam oldugunu gördüm. gecikme olmadan teste yaptırdım çoğu kişide test sonradan pozitife dönmüş bu yüzden tedirgin oldum.

Pembe akıntınız adete döndü mü yoksa pembe gelip kesildi mi?
Adet oldum ama az az kanama şeklinde geldi test yaptırdım 0.100 çıktı . 1 kere daha geldi pembe akıntı Sonra kesildi. Acaba adet sonrası akıntı mı oldu . Doktorum olabilir diyor .

Adet oldum ama az az kanama şeklinde geldi test yaptırdım 0.100 çıktı . 1 kere daha geldi pembe akıntı Sonra kesildi. Acaba adet sonrası akıntı mı oldu . Doktorum olabilir diyor .

Kanama olmasa yerleşme kanaması olabilirdi.
İçiniz rahat etmiyorsa sağlık ocağında tekrar baktırın.

Sevgilimle tersten bir ilişki yaşadım ve yumurtlama dönemindeydim zevk suyu değmiş olabilir adet günüm geldi lekelenme oldu göğüslerim çok sızlıyor ama kanamam hâla başlamadı sizce hamile miyim bu implant kanaması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…