-
- Konu Sahibi zxcvbnm111
Beta 223 ise kaç günlük oluyor bir bilgin var mıÇok dikkat et canım doktora gözüktün mü
2haftaBeta 223 de kaç günlük
Beta 223 ise kaç günlük oluyor bir bilgin var mı
12 13 günlerde2hafta
172-223 arası 2 günmü ?Evet gözüktüm kan tahlili verdim tekrardan beta 223 çıktı kan artışı güzel sağlıklı ilerliyor dedi progestan ve folidoce ilaçlarını verdi
Hayır 1 gün cuma günü verdiğimde 223 çıkmıştı bugün yani pazartesi günü yaptım 385 olmuş doktor az artmış dedi cumartesi kontrole gidicem kimyasal veya dış gebelik ihtimali olabilir dedi172-223 arası 2 günmü ?
sizi etkilemek istemem ama benim betam böyle artıyodu kürtaj oldum 9 eylülde o yüzden sordum size 2 günde mi bu değer diye dış gebelikten şüphelendiler yada sağlıksız gebelik dediler kürtaj oldum kürtajda sağlıksız rahim içi gebelik dendi umarım sizin sağlıkla artarBöyle beta degerleri yavaş yükselen oldu mu sonrası sağlıklı ilerliyor mu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Sizinkide mi yavaş artıyordusizi etkilemek istemem ama benim betam böyle artıyodu kürtaj oldum 9 eylülde o yüzden sordum size 2 günde mi bu değer diye dış gebelikten şüphelendiler yada sağlıksız gebelik dediler kürtaj oldum kürtajda sağlıksız rahim içi gebelik dendi umarım sizin sağlıkla artar
evet gerektiği gibi artmıyodu ben çok küçük bi değerle öğrendim reglime 3 gün kala 15 ti değerim ilk 3 değer güzel arttı sonrası gittikçe değer artışı düştü 15-30-66-121-203-343-520 bu şekilSizinkide mi yavaş artıyordu
benimde vardı pıhtılı kanama hemdeKanamamda var
Benim kanamam pıhtılı değil ama bir haftadır hala devam ediyor bende adetime 15 gün kala öğrendim kanda çıktı ilk yaptığım 172,ikinci yaptığım 223 , üçüncü 385 çıktı doktora cumartesi gidicem inşallah bişey olmazbenimde vardı pıhtılı kanama hemde
hakkınızda hayırlısı olsun ama ihmal etmeyin dış gebelik ihtimali oluyo o da biraz riskli bi süreçBenim kanamam pıhtılı değil ama bir haftadır hala devam ediyor bende adetime 15 gün kala öğrendim kanda çıktı ilk yaptığım 172,ikinci yaptığım 223 , üçüncü 385 çıktı doktora cumartesi gidicem inşallah bişey olmaz