Gebeliğe Hazırlık Sizce gebelik varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle beta degerleri yavaş yükselen oldu mu sonrası sağlıklı ilerliyor mu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Böyle beta degerleri yavaş yükselen oldu mu sonrası sağlıklı ilerliyor mu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
sizi etkilemek istemem ama benim betam böyle artıyodu kürtaj oldum 9 eylülde o yüzden sordum size 2 günde mi bu değer diye dış gebelikten şüphelendiler yada sağlıksız gebelik dediler kürtaj oldum kürtajda sağlıksız rahim içi gebelik dendi umarım sizin sağlıkla artar

Sizinkide mi yavaş artıyordu

Sizinkide mi yavaş artıyordu
evet gerektiği gibi artmıyodu ben çok küçük bi değerle öğrendim reglime 3 gün kala 15 ti değerim ilk 3 değer güzel arttı sonrası gittikçe değer artışı düştü 15-30-66-121-203-343-520 bu şekil

benimde vardı pıhtılı kanama hemde
Benim kanamam pıhtılı değil ama bir haftadır hala devam ediyor bende adetime 15 gün kala öğrendim kanda çıktı ilk yaptığım 172,ikinci yaptığım 223 , üçüncü 385 çıktı doktora cumartesi gidicem inşallah bişey olmaz

hakkınızda hayırlısı olsun ama ihmal etmeyin dış gebelik ihtimali oluyo o da biraz riskli bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…