Gebeliğe Hazırlık Sizce gebelik varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zxcvbnm111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
10
2
28
Merhaba arkadaşlar 27 ekimde regl olmam gerekiyordu ama 22 ekimde bir damla şeklinde kan geldi ve 2 güne bir 10 gün devam etti ama sadece birer damla şeklinde testlerde negatifdi betam da 1.8 çıktı ama hala regl olmadım aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Bebeğimiz olsun istiyoruz umutlanmalımıyım.

Merhaba arkadaşlar 27 ekimde regl olmam gerekiyordu ama 22 ekimde bir damla şeklinde kan geldi ve 2 güne bir 10 gün devam etti ama sadece birer damla şeklinde testlerde negatifdi betam da 1.8 çıktı ama hala regl olmadım aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Bebeğimiz olsun istiyoruz umutlanmalımıyım.
Doktor takibe alalım vs demedi mi yada adet olmazsan gel demedi mi

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum bugün üye oldum siteye iki gündür pembe ve kahverengi kanamam var ayın 7 sinde adet olmuştum adetim 6 gün sürdü kasık ve bel ağrılarım çok fazla bugün test yaptım şu şekilde çıktı ne yapmam gerekiyor acaba yerleşme kanaması mı yasıyorum
IMG_20241120_200632.jpg

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum bugün üye oldum siteye iki gündür pembe ve kahverengi kanamam var ayın 7 sinde adet olmuştum adetim 6 gün sürdü kasık ve bel ağrılarım çok fazla bugün test yaptım şu şekilde çıktı ne yapmam gerekiyor acaba yerleşme kanaması mı yasıyorum Eki Görüntüle 3507163
Doktora bi danış bence canım en sağlıklı cevabı verir bence 6 gün sürekli sürdüyse yerleşme değildir

Bugün gittim doktora adetim 6 gün sürmüştü yerleşme kanaması olabilir dedi takip ediyor şimdi süreci

X