- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
- Konu Sahibi Sessizada2
-
Valla yuzumde hic sivilce cikmazdi 3 hamileligjmin üçünde de sivilxe doldu yuzum. Suanda da var epey direncli Adete 10 gun kala kasik agrim ilk gebeligimde de jkinci de de oldu ki hic olmaz benim bu sekilde agrim adet gunu olur oda son gun agrir. Uyku su sira cok bastırıyor. Hissediyorum valla ne yalan söyleyim.Aa ilk defa duydum bu koruma yontemini. Ama hormonlara falan zarar vermesin sonra? Hissediyor musun peki hamile oldugunu su anda? Evet azcik daha buyuse sen de dinlenmis olurdun daha iyi olurdu ama olsun hayirlisi nasip her sey
Soyledigin tum belirtiler bende de var su anda kendimden suphe ettirdin he beni yoksa ben de mi oyleyim falanValla yuzumde hic sivilce cikmazdi 3 hamileligjmin üçünde de sivilxe doldu yuzum. Suanda da var epey direncli Adete 10 gun kala kasik agrim ilk gebeligimde de jkinci de de oldu ki hic olmaz benim bu sekilde agrim adet gunu olur oda son gun agrir. Uyku su sira cok bastırıyor. Hissediyorum valla ne yalan söyleyim.
Yok hormonlara vs zarar vermeyen tek yontem olarak duydum. 3 farkli sekilde koruyormus bak istersen sende ilerde yaptirirsin.
Bak senin 10 una kadar beklemen daha doğru olur. Seninki daha surer çıkması. Misal ilk gebeligimde ben 4 ekimde birlikte oldum 23 ekimde öğrendim. 19 gün oluyor. Adetten hemen sonra 4.cu gunde hamile kalmış oluyordum o dönemde.Soyledigin tum belirtiler bende de var su anda kendimden suphe ettirdin he beni yoksa ben de mi oyleyim falanuyku da feci sekilde uzerimde ve bu bir haftadir falan var bende de. Sivilce de cok oldu ama gecti ki normalde adete yakin olur olsa. Ama sivilce problemim de yok normalde.
Bakayim biraz merak ettim ilk defa duydum
Peki 23’une kadar test yaptin da cikmadi mi? Neden o kadar gec ogrendinBak senin 10 una kadar beklemen daha doğru olur. Seninki daha surer çıkması. Misal ilk gebeligimde ben 4 ekimde birlikte oldum 23 ekimde öğrendim. 19 gün oluyor. Adetten hemen sonra 4.cu gunde hamile kalmış oluyordum o dönemde.
Sen temmuz sonu diyorsun en erken 20 gun bekle.
Adete 1 hafta kala negatif kan sonucu. 4 gun oncesine kdr da kaset testte negatifdi. Adet gunu ogrendim 117 ile ben canim.mPeki 23’une kadar test yaptin da cikmadi mi? Neden o kadar gec ogrendin
Ben de su an kan tahlili yapmamak icin kendimi zor tutuyorumAdete 1 hafta kala negatif kan sonucu. 4 gun oncesine kdr da kaset testte negatifdi. Adet gunu ogrendim 117 ile ben canim.m
Ben de su an kan tahlili yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
Adet gunu kan testi yapayim mi pekiibekleeeee
Ben 9 gün kala yapmıştım 1 saat sonra baktım ikinci çizgiyi gördüm kuruluk çizgisidir dedi herkes ama ben o kadar inanmıyorum ki hamile olduğuma bugun kurt düştü içime içimden bir ses git al ve takrarla dedi şuan 4 gün var reglime gözlerime inanamadım pozitif çıktı ve 2 dakika içerisinde beklemeden dayanamdım belki bozuktur diye tekrar aldım ve tekrarıdan pozitif birde sabah idrarı ile değil ilk gebeliğimdede böyle olmuştu yarın kan testi vereceğim sonuçları sizinle paylaşırım umarım hepimiz hamişizdirErken gebelik testleri en erken ne zaman sonuc veriyor bilginiz var mi?
İnsallah ya benim daha ilk olacakBen 9 gün kala yapmıştım 1 saat sonra baktım ikinci çizgiyi gördüm kuruluk çizgisidir dedi herkes ama ben o kadar inanmıyorum ki hamile olduğuma bugun kurt düştü içime içimden bir ses git al ve takrarla dedi şuan 4 gün var reglime gözlerime inanamadım pozitif çıktı ve 2 dakika içerisinde beklemeden dayanamdım belki bozuktur diye tekrar aldım ve tekrarıdan pozitif birde sabah idrarı ile değil ilk gebeliğimdede böyle olmuştu yarın kan testi vereceğim sonuçları sizinle paylaşırım umarım hepimiz hamişizdir
6 gune kadar veriyor ancak güvenilir değiller canim. Zira gec dollenme yasadiysan gene cikmiy
Geç döllenme olabilir canım sıkma canını senin ne hissetiğin önemli vücudunu tanıyorsan olan değişikliklerin farkına varırısın kan testi ver adet grcikmen olursa varsada sana süpriz olurİnsallah ya benim daha ilk olacaksizin de cok enteresan olmus 9 gun kala cikmasi cok farkli olmus belki yumurtlama erken olmustur. Benim yumurtlama 22 temmuz’da oldu. Bat 5 agustos. Adete dort gun varken yani dun erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti
Cok tesekkur ediyorum allah razi olsunGeç döllenme olabilir canım sıkma canını senin ne hissetiğin önemli vücudunu tanıyorsan olan değişikliklerin farkına varırısın kan testi ver adet grcikmen olursa varsada sana süpriz olurrabbim kucağına nur topu gibi bir evlat nasip etsin
Rica ederim canım ee gelişme varmı pekiCok tesekkur ediyorum allah razi olsun
Bugun bat. Agrilar falan basladi. Kasilmalari da hissediyorum olucam heraldeRica ederim canım ee gelişme varmı peki
Ama adet olacakmışsın gibi ağrılar gebelikte de oluyor her ay regl gününde oğlumda doğuma kadar regl ağrısı gibi Ağrı yaşıyordum çünkü umarım hamilesindirBugun bat. Agrilar falan basladi. Kasilmalari da hissediyorum olucam heralde
Yok ben oldum zatenAma adet olacakmışsın gibi ağrılar gebelikte de oluyor her ay regl gününde oğlumda doğuma kadar regl ağrısı gibi Ağrı yaşıyordum çünkü umarım hamilesindir
Hiçte üzülme sağlık olsun olur olur inşallahYok ben oldum zaten
Tamam teşekkür ederim. Burda değeri 2.30 olupta sonradan yükselip hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç?Gebelik testinde de zaten beta değerinize göre çift çizgi çıkıyor Bugün 2nin altında cikmis.Regl daha varmış zaten bir iki gün kala yapın testinizi paranız boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?