- 30 Ocak 2025
- 15
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi Hayriyetpka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır ama artık bu testlere ben güvnmiyorum çoğunda yalanci pozitif çıkarıyor pahalı bir markanın almıştım o bile yalancı cıkardı düşün canımmerhaba hanımlar adetim bir gün gecikti bugünde henüz olmadım test yaptım sizce gebelik varmi 15 dk dolmadan çıkan sonuç kuruma çizgisidir diye suda damlattım aynı şekilde duruyor
Ben çok test yaptım bu ay içinde hiç biri 2 3 saat içinde bile bu cizgiyi vermemişti saatler sonra bile bakıyordum ama hiç ufak bile cizgi yoktu adet olmasam eğer 2 gün sonra tekrar yapicamİnşallah vardır ama artık bu testlere ben güvnmiyorum çoğunda yalanci pozitif çıkarıyor pahalı bir markanın almıştım o bile yalancı cıkardı düşün canım
Var canım bariz belli bende adete 3 gün kala kaset ve erken yaptım kasette çok belli erken gebelikde ışığa tutunca gözüküyormerhaba hanımlar adetim bir gün gecikti bugünde henüz olmadım test yaptım sizce gebelik varmi 15 dk dolmadan çıkan sonuç kuruma çizgisidir diye suda damlattım aynı şekilde duruyor
Ay insallahBenimki resimde dahi gözükmüyor o derece sizin direk bakınca gözüken var inşallah hamilesinizdir
Ay hadi inşallah vardır her test aynı değildir tabi belki de vardırBen çok test yaptım bu ay içinde hiç biri 2 3 saat içinde bile bu cizgiyi vermemişti saatler sonra bile bakıyordum ama hiç ufak bile cizgi yoktu adet olmasam eğer 2 gün sonra tekrar yapicam
cnm mrb sen naptin son durumlar ne gorunce bi sorayim dedimAy hadi inşallah vardır her test aynı değildir tabi belki de vardır![]()
Bıraktım o işleri canoşkicnm mrb sen naptin son durumlar ne gorunce bi sorayim dedim
senin adina cok sevindim gülüm keske bende alabilsem o karari en fazla bir ay bosverdim amaaan diyip salmistim ama bu ay yine basladim dusunmeye acaba bu sefer neyi denesem diyeeBıraktım o işleri canoşkison durum eşimle bol bol flörtleşiyoz
zaten cocuk olayından korkuyorum biraz özellikle de cocuk sahibi olanlar yüzde 99.1 herkes yakınıyor :)
Ah ah sorma bazen içimi bi hüzün kaplıyor işte ağlıyorum .. bi bakıyosun kesinlikle istemiyorum sanırım ben olmuyor diye böyleyim yoksa cocuk bakabilecek onun stresine katlanacak biri olduğmu düşünmüyorum hatta cevre baskısı ve psikolojik şiddet beni bu hale getirdiğini düşünüyorum sadece olsun istiyorum diye cocuk yapmak aşırı bencilce geliyor banasenin adina cok sevindim gülüm keske bende alabilsem o karari en fazla bir ay bosverdim amaaan diyip salmistim ama bu ay yine basladim dusunmeye acaba bu sefer neyi denesem diyeeen isyisini yapmisin bosver bazilarinda kafasindan cikardigi an olmus insallah sende de boyle bisey olur
![]()