Sizce gebelik varmi lütfen cevaplarsanız sevinirim 🙏

Hayriyetpka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
15
6
1
22
merhaba hanımlar adetim bir gün gecikti bugünde henüz olmadım test yaptım sizce gebelik varmi 15 dk dolmadan çıkan sonuç kuruma çizgisidir diye suda damlattım aynı şekilde duruyor

Eklentiler

• BC2F66F2-8F1F-45DB-BF20-6B35B7B97B4B.jpeg
    BC2F66F2-8F1F-45DB-BF20-6B35B7B97B4B.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 62
merhaba hanımlar adetim bir gün gecikti bugünde henüz olmadım test yaptım sizce gebelik varmi 15 dk dolmadan çıkan sonuç kuruma çizgisidir diye suda damlattım aynı şekilde duruyor
İnşallah vardır ama artık bu testlere ben güvnmiyorum çoğunda yalanci pozitif çıkarıyor pahalı bir markanın almıştım o bile yalancı cıkardı düşün canım

İnşallah vardır ama artık bu testlere ben güvnmiyorum çoğunda yalanci pozitif çıkarıyor pahalı bir markanın almıştım o bile yalancı cıkardı düşün canım
Ben çok test yaptım bu ay içinde hiç biri 2 3 saat içinde bile bu cizgiyi vermemişti saatler sonra bile bakıyordum ama hiç ufak bile cizgi yoktu adet olmasam eğer 2 gün sonra tekrar yapicam

Pek varmış gibi görünmüyor sanki ama isterseniz bi kan testi verin daha garanti sonuç en azından böyle şüphede kalmazsınız

Var canım bariz belli bende adete 3 gün kala kaset ve erken yaptım kasette çok belli erken gebelikde ışığa tutunca gözüküyor

Benimki resimde dahi gözükmüyor o derece sizin direk bakınca gözüken var inşallah hamilesinizdir

Ben çok test yaptım bu ay içinde hiç biri 2 3 saat içinde bile bu cizgiyi vermemişti saatler sonra bile bakıyordum ama hiç ufak bile cizgi yoktu adet olmasam eğer 2 gün sonra tekrar yapicam
Ay hadi inşallah vardır her test aynı değildir tabi belki de vardır 🙏🏼😍

cnm mrb sen naptin son durumlar ne gorunce bi sorayim dedim
Bıraktım o işleri canoşki 😃 son durum eşimle bol bol flörtleşiyoz 😂 zaten cocuk olayından korkuyorum biraz özellikle de cocuk sahibi olanlar yüzde 99.1 herkes yakınıyor :)

Bıraktım o işleri canoşki 😃 son durum eşimle bol bol flörtleşiyoz 😂 zaten cocuk olayından korkuyorum biraz özellikle de cocuk sahibi olanlar yüzde 99.1 herkes yakınıyor :)
senin adina cok sevindim gülüm keske bende alabilsem o karari en fazla bir ay bosverdim amaaan diyip salmistim ama bu ay yine basladim dusunmeye acaba bu sefer neyi denesem diyee 😂😂😂 en isyisini yapmisin bosver bazilarinda kafasindan cikardigi an olmus insallah sende de boyle bisey olur 😍😍

senin adina cok sevindim gülüm keske bende alabilsem o karari en fazla bir ay bosverdim amaaan diyip salmistim ama bu ay yine basladim dusunmeye acaba bu sefer neyi denesem diyee 😂😂😂 en isyisini yapmisin bosver bazilarinda kafasindan cikardigi an olmus insallah sende de boyle bisey olur 😍😍
Ah ah sorma bazen içimi bi hüzün kaplıyor işte ağlıyorum .. bi bakıyosun kesinlikle istemiyorum sanırım ben olmuyor diye böyleyim yoksa cocuk bakabilecek onun stresine katlanacak biri olduğmu düşünmüyorum hatta cevre baskısı ve psikolojik şiddet beni bu hale getirdiğini düşünüyorum sadece olsun istiyorum diye cocuk yapmak aşırı bencilce geliyor bana 🥹 ve bunları 6. Yılımda ilk defa fark ettim kesinlikle güzel duygu eşimle de çok istiyoruz ama maddi manevi hiç hazır değiliz gibi bişey

Back