- 7 Kasım 2024
- 85
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi aysenin blog
-
Var gibi ama adetiniz gecikti mi yoksa gidip direk kan ver hayırlı olsun
Yok daha var 6-7 günVar gibi ama adetiniz gecikti mi yoksa gidip direk kan ver hayırlı olsun
Pik günü ne zamandı? ovulasyon kullandınız mı? Vee bencede var hayırlı olsun kucak bebişle dolsun inşallahYok daha var 6-7 gün
29 Ekim filandıPik günü ne zamandı? ovulasyon kullandınız mı? Vee bencede var hayırlı olsun kucak bebişle dolsun inşallah
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim birdePik günü ne zamandı? ovulasyon kullandınız mı? Vee bencede var hayırlı olsun kucak bebişle dolsun inşallah
Kimyasal gebelik sağlıklı gebeliğe haberci diyorlar sizinde öyle olur eminim kan twsti verin bence hemenGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim birde
Biraz mahrumiyet bölgesindeyim yarın vereceğim inşallahKimyasal gebelik sağlıklı gebeliğe haberci diyorlar sizinde öyle olur eminim kan twsti verin bence hemen
Yani hemen hemenSilik olan çizgi İlk 5 dakika içinde çıktıysa evet var hayırlı olsun
Bizede haber verin mutlakaa güzel haberlerinizi bekliyoruzBiraz mahrumiyet bölgesindeyim yarın vereceğim inşallah
İnşallah güzel haberler veririmBizede haber verin mutlakaa güzel haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba kan verdiniz miİnşallah güzel haberler veririm
Bulunduğum yerde kan almıyorlarmış merkezde vercemMerhaba kan verdiniz mi
Bugün verdim 53 çıktıMerhaba kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?