B birkadin1 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2023 82 10 27 30 Aralık 2023 Konu Sahibi birkadin1 #1 Merhaba 20 Aralıkta pik gördüm 21 Aralıkta yumurtam çatladı dayanamadım bugün ( pikten 10 gün sonra) gebelik testi yaptım sanki çok çok silik gördüm emin olamadım bi bakar mısınız?
Merhaba 20 Aralıkta pik gördüm 21 Aralıkta yumurtam çatladı dayanamadım bugün ( pikten 10 gün sonra) gebelik testi yaptım sanki çok çok silik gördüm emin olamadım bi bakar mısınız?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.369 85.368 30 Aralık 2023 Konu Sahibi birkadin1 #2 Pik değil çatlama önemli, 9.gün bugün yani. Yarın tekrar deneyin bence hafif bi gölge var gibi ama çizgi olarak göremedim ben
Pik değil çatlama önemli, 9.gün bugün yani. Yarın tekrar deneyin bence hafif bi gölge var gibi ama çizgi olarak göremedim ben
B birkadin1 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2023 82 10 27 30 Aralık 2023 Konu Sahibi birkadin1 #3 Orangegreysky .!.: Pik değil çatlama önemli, 9.gün bugün yani. Yarın tekrar deneyin bence hafif bi gölge var gibi ama çizgi olarak göremedim ben Genişletmek için tıkla... Evet ben de gölge gördüm gibi oldu emin olmak için siyah beyaz yaptım, yarın tekrar yaparım inşallah vardır yeni yıla girmeden sürpriz olsun istiyorum
Orangegreysky .!.: Pik değil çatlama önemli, 9.gün bugün yani. Yarın tekrar deneyin bence hafif bi gölge var gibi ama çizgi olarak göremedim ben Genişletmek için tıkla... Evet ben de gölge gördüm gibi oldu emin olmak için siyah beyaz yaptım, yarın tekrar yaparım inşallah vardır yeni yıla girmeden sürpriz olsun istiyorum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.369 85.368 30 Aralık 2023 Konu Sahibi birkadin1 #4 birkadin1 .!.: Evet ben de gölge gördüm gibi oldu emin olmak için siyah beyaz yaptım, yarın tekrar yaparım inşallah vardır yeni yıla girmeden sürpriz olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah, yarın yaparsanız buraya da atın güzel haberlerinizi görürüz
birkadin1 .!.: Evet ben de gölge gördüm gibi oldu emin olmak için siyah beyaz yaptım, yarın tekrar yaparım inşallah vardır yeni yıla girmeden sürpriz olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah, yarın yaparsanız buraya da atın güzel haberlerinizi görürüz
B birkadin1 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2023 82 10 27 30 Aralık 2023 Konu Sahibi birkadin1 #5 Orangegreysky .!.: Pik değil çatlama önemli, 9.gün bugün yani. Yarın tekrar deneyin bence hafif bi gölge var gibi ama çizgi olarak göremedim ben Genişletmek için tıkla... Evet ben de gölge gördüm gibi oldu emin olmak için siyah beyaz yaptım, yarın tekrar yaparım inşallah vardır yeni yıla girmeden sürpriz Orangegreysky .!.: İnşallah, yarın yaparsanız buraya da atın güzel haberlerinizi görürüz Genişletmek için tıkla... Tabiki atarim ☺
Orangegreysky .!.: Pik değil çatlama önemli, 9.gün bugün yani. Yarın tekrar deneyin bence hafif bi gölge var gibi ama çizgi olarak göremedim ben Genişletmek için tıkla... Evet ben de gölge gördüm gibi oldu emin olmak için siyah beyaz yaptım, yarın tekrar yaparım inşallah vardır yeni yıla girmeden sürpriz Orangegreysky .!.: İnşallah, yarın yaparsanız buraya da atın güzel haberlerinizi görürüz Genişletmek için tıkla... Tabiki atarim ☺