Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var tabiii annesiii, sağlıkla gelsin bebişinEki Görüntüle 3260241
Sizce gebelik var mı adetime 3gün var
Canım hangi marka testEki Görüntüle 3260241
Sizce gebelik var mı adetime 3gün var
Hala inanamıyorum sanki yok gibi koyu olmayınca şüphe ediyor insanVar tabiii annesiii, sağlıkla gelsin bebişin
Bu test biraz bozuk bence varsa da şüpheli o yüzden başka testle tekrarlasanız daha iyiBenimki de artımed varmı acaba
Sizin test bozuk gibi, başka bir testle deneyin ve artimed olmasın mümkünseBenimki de artımed varmı acaba
Canım hangi marka test
MiratechCanım hangi marka test
Canım hangi marka te
Canım hangi marka test
4-5 galibaKaç dakikada çıktı? Var gibi
Neden öyle dedin ki simdiBu test biraz bozuk bence varsa da şüpheli o yüzden başka testle tekrarlasanız daha iyi
Tamam canım sağolSizin test bozuk gibi, başka bir testle deneyin ve artimed olmasın mümkünse
Bu bozuk ya da fazla idrar damlatılmış. Artımed konusunda da, ben artımedle öğrenmiştim bence markada sıkıntı yok da arada böyle denk gelebiliyor. Bir daha yapın.Benimki de artımed varmı acaba
Ay var o zaman kesin sağlıklı ve hayırlı olsun süreciniz4-5 galiba
Tamam canım sağol
Ay camım kusura bakma bana yazdın sandımSizin test bozuk gibi, başka bir testle deneyin ve artimed olmasın mümkünse
Çok teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere versin gerçekten 1senedir bunu için uğraşıyorum vakti zamanı varmış demektiBu bozuk ya da fazla idrar damlatılmış. Artımed konusunda da, ben artımedle öğrenmiştim bence markada sıkıntı yok da arada böyle denk gelebiliyor. Bir daha yapın.
Ay var o zaman kesin sağlıklı ve hayırlı olsun süreciniz
Size dememiştim sizden sonra yazan hanımefendinin testine demiştimNeden öyle dedin ki simdi
Tekrar kusuruma bakma yanlış görmüşüm.Size dememiştim sizden sonra yazan hanımefendinin testine demiştim
Sana demedi onu diğer arkadaşa dediNeden öyle dedin ki simdi