- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 23
- 31
- Konu Sahibi mysteryhrn
Arkadaşlar testlerime bakar mısınız lütfen !! İlkini az önce yaptım ikincisi sabah erken gebelik testi ( days confors markalı) diğer resimdekiler ise dün yaptıklarım sizce gebelik var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de adet olacak gibi ağrım vardı bu sabah test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 55 çıktı. Sizin testlerin çizgisi benimkinden daha koyuÇok teşekür ederimBugün adet günüm normalde ve adet olucakmışım gibi ağrılarım var silik çıkınca çizgiler biraz kafam karıştı umarım hamişimdir 9 ay olucak istiyoruz
![]()
Kan testinizi mutlaka verim var gibi hayrlı olsunArkadaşlar testlerime bakar mısınız lütfen !! İlkini az önce yaptım ikincisi sabah erken gebelik testi ( days confors markalı) diğer resimdekiler ise dün yaptıklarım sizce gebelik var mı ??
Ay inşallah yarın gidicem kan testi için Allah isteyen herkese versinKan testinizi mutlaka verim var gibi hayrlı olsun![]()
Çok teşekkür ederim canım yarın kan tahlili vericemHayırlı olsun var . Tahminimce 3 4 haftalık
Ama testler siliktiii neden öyle oldu kiBu sabah adet oldum çok umutlanmıştım![]()
Bilemiyorum canım ama çok ümitlenmiştim sanırım kimyasal gebelik oldu bundan sonra adet tarihimin 1 hafta geçmesini beklicem yoksa sonu böyle oluyor çok üzülüyorumAma testler siliktiii neden öyle oldu ki