• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı

rreyhann

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
632
440
103
Kızlar selam biraz önce bi konuda gördüğüm konuşmalar sonucunda kafama takıldı. En son 26 aralıkta adetim başladı 6 gün sürdü yaklaşık olarak. Ve 14-18 Ocak civarı ovulasyon testinde pik gördüm. Pik gördüğüm tarihi net hatırlamıyorum ama 18 Ocak itibariyle gün aşırı birliktelik oldu 13 şubata kadar sonra 13 Şubat sabahı test yaptığımda baya silik bi ikinci çizgi vardı 16 Şubat akşamı yaptığımda ikinci çizgi yne silikti ama daha belirgindi ve dayanamadık kan vermeye gittik sonucum 160 çıktı sizce gebelik var mı varsa sizce kaç haftalık acayip kafama takıldı. Salı günü randevum var ama o güne kdar bı gördüğüm mesajlardan sonra zor dayanacakmışım gibi geliyor yardımcı olursanız sevinirm

Canim hayırlı olsun aynı gün test yapmışız bende silik sonra belirgin cikti hamilesin tabi ama acele etme benim gibi
Daha adetimin 3.gunu doktor keseden bahsedip beni umutlandırdı ama bugün hala kese gormedim. Beta 2270 olmasına rağmen. Acele etme

Canim hayırlı olsun aynı gün test yapmışız bende silik sonra belirgin cikti hamilesin tabi ama acele etme benim gibi
Daha adetimin 3.gunu doktor keseden bahsedip beni umutlandırdı ama bugün hala kese gormedim. Beta 2270 olmasına rağmen. Acele etme
Canım benim betam 160 ama normal mi başka bir konuda bi hanım arkadaş normal değil bu kdar zaman geçmiş değer düşük tarzı bişi dedi kafama takıldı

2 aya yakın regl görmedim 56 gün idrar testi pozitif çıktı? Normalde adetlerim çok düzenli her ay olur Hanımlar bu konuya bir el atın

Kızlar selam biraz önce bi konuda gördüğüm konuşmalar sonucunda kafama takıldı. En son 26 aralıkta adetim başladı 6 gün sürdü yaklaşık olarak. Ve 14-18 Ocak civarı ovulasyon testinde pik gördüm. Pik gördüğüm tarihi net hatırlamıyorum ama 18 Ocak itibariyle gün aşırı birliktelik oldu 13 şubata kadar sonra 13 Şubat sabahı test yaptığımda baya silik bi ikinci çizgi vardı 16 Şubat akşamı yaptığımda ikinci çizgi yne silikti ama daha belirgindi ve dayanamadık kan vermeye gittik sonucum 160 çıktı sizce gebelik var mı varsa sizce kaç haftalık acayip kafama takıldı. Salı günü randevum var ama o güne kdar bı gördüğüm mesajlardan sonra zor dayanacakmışım gibi geliyor yardımcı olursanız sevinirm
eveet hamilesiniz tabrik ederim hayırlı olsun:21::anneadayı:.Ama biraz daha bekleyin derim fazla kafanızada takmayın 1-2 haftalık olmalı daha çok yeni dikkatli olun bol bol dinlenin kafanızı dağıtacak aktiviteler yapmanızı öneririm.

eveet hamilesiniz tabrik ederim hayırlı olsun:21::anneadayı:.Ama biraz daha bekleyin derim fazla kafanızada takmayın 1-2 haftalık olmalı daha çok yeni dikkatli olun bol bol dinlenin kafanızı dağıtacak aktiviteler yapmanızı öneririm.

geç döllenme olmuş olabilir.Kişiden kişiye göre değişir. Daha çok yeni .İnşallah hayırlı haberler alırsınız

İçini ferah tut herşey normal

o kadar kafama takıldı doktor randevumu yarına almak istedim şansa onunda boş zamanı yokmuş mecburen salı günü randevu saatinde gidicem ama sabah tekrar kan vermeye gitme kararı aldık artış kaç olmuş bakalım

o kadar kafama takıldı doktor randevumu yarına almak istedim şansa onunda boş zamanı yokmuş mecburen salı günü randevu saatinde gidicem ama sabah tekrar kan vermeye gitme kararı aldık artış kaç olmuş bakalım
Tam 48 saat sonra verin kanınızı, 2 katına ulaştıysa sağlıklı demektir.

18 şubat akşamı beklenen en az 320, siz 19 unda vericeksiniz, akşamına verseniz 480 civarı beklenir sanırım, ben mi yanlış hesaplıyorum? Neden 1000 civarı bekliyorsunuz?
Ben her güne 2 kat artış oluyor diye hesaplamıştım ondan 1000 küsür dedim 2 günde bir 2 kat artış oluyormuş sanırım sonradan öğrendim

Kızlar adete 2 gün var ilk 10 dk içinde ikinci çizgi silik de olsa belirdi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• B6642ADE-F686-4B57-B5A3-230CEE5B37C7.jpeg
    B6642ADE-F686-4B57-B5A3-230CEE5B37C7.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 126
Kızlar adete 2 gün var ilk 10 dk içinde ikinci çizgi silik de olsa belirdi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Canım bende dünden beri test yapıyorum bi tane erken gebelik testi yaptım silik çıktı diğerleri de aynı senin test gibi ikinci çizgi bariz belli silikte olsa acaba hamilemiyiz ?

Silik de olsa ikinci çizgi varsa gebelik hormonu var demektir canım, benim adete üç gün kala çok daha silik ikinci çizgim vardı,

Beklenen adet tarihinizin geçmesini bekleyip yeniden kaset test ve kan testi yaparsanız gerçek sonucu öğrenmiş olursunuz

Back