Gerçekten mi gösterdiğim bazı kişiler koyu kırmızı olması lazım diyor ama zaten adetiime daha 6 gün var yanılma payı var mı bu testlerin acabaEvet var
Ya aslında benim bir kuzenim idrar testi yapmıştı bundan da belirgin bir çizgi çıkmıştı ve kanda negatif çıkmıştı hatta çok şaşırmıştık hepimiz acaba öyle bişey olabilir mi pek heveslenmesem mi diyorum gerçi onun adeti gecikmisti ben henüz gecikme yaşamadım adet zamani yapsam daha koyu çıkardı belki deVar var gözün aydın 2 günde bir kan değerlerini takip et
Var canım. Hayırlısı olsunKızlar merhaba ben ayın 2 sinde adet olmuştum en son ve düzenli adet olurum pek şaşmaz adetime şuan 6 gün var. Dün erken gebelik testi yaptım dün 7 gün vardı ve çok çok silik fotoda çıkmayan ama gözle bakınca görülen bir çizgi vardı. Bu arada gün içerisinde yapmıştım bunu. Bu sabah normal kaset test yaptım ve sonucu fotoğraf olarak atıyorum sizce var mı bugün kan verdim sağlık ocağına bir kaç güne sonuç çıkar ama çok merak ediyorum
Koyulasmayi bekle istersen.. ama kan ver rahatla.. çok nadir pozitif çıkması. Yani ilk 5 dk içindeyse dogrudurYa aslında benim bir kuzenim idrar testi yapmıştı bundan da belirgin bir çizgi çıkmıştı ve kanda negatif çıkmıştı hatta çok şaşırmıştık hepimiz acaba öyle bişey olabilir mi pek heveslenmesem mi diyorum gerçi onun adeti gecikmisti ben henüz gecikme yaşamadım adet zamani yapsam daha koyu çıkardı belki de
tabi benim iki gebeliğimde de çok silik çıkmıştı birinde değerim 37 diğerinde 39 çıktı çok yenilerdi , seninde öyledir muhtemelen. Tabi hata verdiği durumlarda oluyo ama nadir belki kullandığı bi ilaç olduysa ondan olmuş olabilir. 2 günde bir kan testi verip emin olun Hayırlı olsunYa aslında benim bir kuzenim idrar testi yapmıştı bundan da belirgin bir çizgi çıkmıştı ve kanda negatif çıkmıştı hatta çok şaşırmıştık hepimiz acaba öyle bişey olabilir mi pek heveslenmesem mi diyorum gerçi onun adeti gecikmisti ben henüz gecikme yaşamadım adet zamani yapsam daha koyu çıkardı belki de
Herhangi bir ilaç kullanmadım yakın zamanda bakalım yarın erken gebelik testi yapacağım sabah yine kan testide çıkar bir kaç günetabi benim iki gebeliğimde de çok silik çıkmıştı birinde değerim 37 diğerinde 39 çıktı çok yenilerdi , seninde öyledir muhtemelen. Tabi hata verdiği durumlarda oluyo ama nadir belki kullandığı bi ilaç olduysa ondan olmuş olabilir. 2 günde bir kan testi verip emin olun Hayırlı olsun
Bu teste gore var gorunuyor .kan degerinin artisi gorulmeden umut etmemek lazim.ayni durumu yasayip ,dr de ogrendigim dis gebelik olduguydu.o gunun geceside agri ve yogun kanamayla gitmisti.Ya aslında benim bir kuzenim idrar testi yapmıştı bundan da belirgin bir çizgi çıkmıştı ve kanda negatif çıkmıştı hatta çok şaşırmıştık hepimiz acaba öyle bişey olabilir mi pek heveslenmesem mi diyorum gerçi onun adeti gecikmisti ben henüz gecikme yaşamadım adet zamani yapsam daha koyu çıkardı belki de
Tabiki öyle adet gecikmeden belli olmaz tamBu teste gore var gorunuyor .kan degerinin artisi gorulmeden umut etmemek lazim.ayni durumu yasayip ,dr de ogrendigim dis gebelik olduguydu.o gunun geceside agri ve yogun kanamayla gitmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?