Gecikti mi reglin? Bat öncesi mi yaptın cnmMerhaba kızlar çok az belli olan bi çizgi var. Tekrar yaptım yine çok silik cıktı sizce varmıdır? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ay üç gün bekle kan testini heyecan yaptım bnde3 gun var.
Size tavsiyem hamile olup olmadığınızı sağlıklı değerlendirmek için adetinizin gecikmesini mutlaka bekleyin.
Ayrıca kanda çıkan 17-18 gibi değerlere doktorlar bile tam olarak hamilesin diyemiyorlar. Benim de iki ay üst üste 18 ve 14 değerini görmüştüm fakat doktorum kadınlarda betaHCG hormonunun hamilelik olmadan da ufak artış yapabileceğini söyledi.Ancak bu değerlerin 50-100 ve katları olması durumunda kesin hamilelik olabilir demiş idi.
İnşallah sizin için hayırlısı olur.. Sağlıkla ve hayırlısıyla hamile kalırsınız umarım.
Mrb.canim eger kaninda beta hcg degerin 5 in ustüne cikiyorsa dollenme var demektir.bu deger katlanarak artinca bebek tutunuyor. Mesela benim 3 sefer beta hcg degerim 17 10 ve en sonuncusunda 23 e cikip düstü megerki butip artislara kimyasal gebelik deniyirmus. Ve bircok kadin farketmeden kimyasal gebelik geciriyormus.önceki ay asilamamdada degerim 23 e cikip düstü. Megerki pirtilasma problemim varmis döllenme oluyormus ama tutunamiyormus. Demek istedigim eger butip artislarin oluyorsa muhakkak pirtilasma testi yaptirmalisin. Ben bosu bosuna 3 kimyasal gecirdim.
Sanirim yok dun neden cikti anlamadim ama bugun yok neyse hayirlisi olsun.Ay üç gün bekle kan testini heyecan yaptım bnde
Sanirim yok dun neden cikti anlamadim ama bugun yok neyse hayirlisi olsun.Eki Görüntüle 2245862
Merhabalar canım. Ben bu denemelerden sonra hamile kaldım.. Ama maalesef 18 haftalıkken anomali görüldüğü için hamileliğimi sonlandırdım. Yani pıhtılaşma sorunum yoktu. Her ihtimale karşı doktorum corasprin kullandırıyordu ama.
Bende ilk olarak kimyasal gebelik olarak adlandırdım ama bütün testlerimi adetten önce yapmıştım. Her iki ay adetim tam gününde oldu. Böyle olunca doktorum olabilir böyle değerler çıkabilir demişti.
Banada 1onceki doktorum aynisini söyledi bende regli oncesi test yapiyordum.sonra doktorumu degistirdim kandan genetik test yapti pirtilasma cikti. belkide arada birkac gun gecikmelerim oluyordu belkide surekli dollenme olup olup dustü dedi doktor. Gebelik oncesi coraspin verdi ama coraspin hamileligin ilk haftalarinda koruyormus ogrenir ogrenmez kan sulandirici igneye baslanmazsa diger aylarda düsük oluyormus. Allah saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize.
Umutumut82 @Sonyag08 MatmazeLadin PrensesAnnesi_ ne diyorsunuz yok demi sizin de fikirlerinizi alayim.
Umutumut82 @Sonyag08 MatmazeLadin PrensesAnnesi_ ne diyorsunuz yok demi sizin de fikirlerinizi alayim.
Bence kanda baktır bu şekilde bilemedim şimdiUmutumut82 @Sonyag08 MatmazeLadin PrensesAnnesi_ ne diyorsunuz yok demi sizin de fikirlerinizi alayim.
Sizce gozukuyor muBence kanda baktır bu şekilde bilemedim şimdi
Adetim daha gecikmedi. 17sinde olmam lazim. Dünku testime baktiniz mi bugun boyle dun oyleydi birkac sayfa geride dunku testim de var.
Henuz gecikmedi. 17si adet tarihim ama adet belirtilerim vardi gecti artik yok.Canım bence sabırlı ol ve kendine stres yapma..Adetin stresten de gecikiyor olabilir.
Ya da geç döllenmeden dolayı hem kanda hem de testte çıkmıyor olabilir. Yani herşey mümkün.
Sakin ol zamana bırak en geç 1 hafta içinde kesinleşir zaten durumun.
Tam yumurtlama zamanini takip ettim. Ama olmadi neyse bakalim.Canım hayırlısı olsun senin için. Kendine dert etme dediğim gibi..
Yumurtlama zamanını takip et ona göre ayarla kendini.
İnşallah sağlıklısıyla Allah ne zaman nasip ederse olur.
Yaşın daha genç sıkıntı yapma kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?