Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar testlerime bakar mısınız lütfen !! İlkini az önce yaptım ikincisi sabah erken gebelik testi ( days confors markalı) diğer resimdekiler ise dün yaptıklarım sizce gebelik var mı ??
Çok teşekür ederim Bugün adet günüm normalde ve adet olucakmışım gibi ağrılarım var silik çıkınca çizgiler biraz kafam karıştı umarım hamişimdir 9 ay olucak istiyoruz
Çok teşekür ederim Bugün adet günüm normalde ve adet olucakmışım gibi ağrılarım var silik çıkınca çizgiler biraz kafam karıştı umarım hamişimdir 9 ay olucak istiyoruz
Arkadaşlar testlerime bakar mısınız lütfen !! İlkini az önce yaptım ikincisi sabah erken gebelik testi ( days confors markalı) diğer resimdekiler ise dün yaptıklarım sizce gebelik var mı ??
Bilemiyorum canım ama çok ümitlenmiştim sanırım kimyasal gebelik oldu bundan sonra adet tarihimin 1 hafta geçmesini beklicem yoksa sonu böyle oluyor çok üzülüyorum
Merhaba t çizgisi bölümünde silik iz belirdi sadece bugün adet olmalıydım. Böyle pozitif olur mu kuruma çizgisi mi bilen var mı pembelesmeden? Eki Görüntüle 2803503