Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas faktorude onemli burada eger 30 yas uzeri isen 6ay denedikten snra gidebilirsin. Daha gencsen bu sureyi 1 yila kadar uzatabiliyolar. Ama sahsi fikrim illede cocuk olmuyor diye degilde cocuk dusunuyoruz artik diye kontrole gidebilirsin. Hatta gitmisken anlatabilirsinde zaten soracaktir kac yildir evlisin nekadar korundun vs diyeKizlar esimle yaklasik 1 senedir evliyiz ve 4 5 aydir cocuk dusunuyoruz suana kadar herhangi bi gelisme yok sizce olmamasi icin erkenmi benmi aceke ediyorum yoksa doktora gitmelimiyim oneriniz nedir
Kesinlikle oyle yapmalisin zaten bende yasadim ayni seyleri ve keske beklemeseydim doktora gitmek icin dedim. Yasin daha cok genc bu buyuk avantaj. Doktor yasin genc oldugu icin 1 yil denemenizi tavsiye edecektir. İsrarci ol 1 yildir deniyormusuzda olmuyormus gbi kabul edip gerekli tahlilleri vs yapmasini rica et. Zaten adetin 2.veya3. Gunu git ki hormonlarina bakilsin ayni surecte esinde urolojiye gitsin gerek fiziksel muayenesini olsun gerekse sperm testini yaptirsin varsa bi sorun cikar ilk etapta yapilanlar bunlar canim esinin sperm testi senin vajinal muayenen ve adetli iken hormonlarin22 yasindayim canm erkenden onlemimi almak istiyorum daha dogrusu vakit kaybi okmasin diye bide bende kist var sanirim etkisi varmidir bilkiyorum
Dr gidip bütün testlerinizi yaptırın. Önereceği folik asite başlarsınız. Bir sorun yoksa ne ala varsa da erken tespit edilir vakit kaybetmemiş olursunuz.Kizlar esimle yaklasik 1 senedir evliyiz ve 4 5 aydir cocuk dusunuyoruz suana kadar herhangi bi gelisme yok sizce olmamasi icin erkenmi benmi aceke ediyorum yoksa doktora gitmelimiyim oneriniz nedir
1 yıl olmadan doktorlar pek bişey yapmaz bende 1 yıldır neredeyse düşünüyorum olmuyorKizlar esimle yaklasik 1 senedir evliyiz ve 4 5 aydir cocuk dusunuyoruz suana kadar herhangi bi gelisme yok sizce olmamasi icin erkenmi benmi aceke ediyorum yoksa doktora gitmelimiyim oneriniz nedir
Çikolata kisti olan arkadaşım 2 tane doğurdu.İyi düşün iyi olsun.Her şey yolundadır ama ben yine bir kontrole gideyim diyerek bir kadın doğumcuya düzenli görün.Her şey yolunda dediğinde gerisi Allah'a kalmış zaten.vakit kaybı olacak bir durum yok,sadece evliliğin mutluluğun tadını çıkar ve doktorunu dinle.22 yaş çok genç bir yaş,önünde uzunnnnnnnn yılların var hamile kalabilmek için22 yasindayim canm erkenden onlemimi almak istiyorum daha dogrusu vakit kaybi okmasin diye bide bende kist var sanirim etkisi varmidir bilkiyorum