• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik olabilir mi

Kubrasafak9898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
13
1
1
26
Merhaba birşey sormak istiyorum, ben henüz bir haftalık evliyim ve eşimle ilk ilişkimizde benim yumurtlama dönemimdi, vajina eşimin dölleri parmağıma geldi ben parmağımla vajinamın içini parmağımla kontrol ederken baya ıslak ve kaygan olduğunu anladım sanırım ıslaklık ve yumurtlama akıntısıydı. Sizce gebe kalma ihtimali var mıdır? Bu arada ertesi gün muayene oldum kızlık zarımın sadece üst kısmı yırtılmış, Reglim daha bir gün gecikti ama hiç Regli belirtim yok. Vajina girişine boşalmayla hamile kalınır mı yoksa şehir efsanesi mi

Vajinanızın içini niye kontrol ediyorsunuz? 25 Ekim'de de yeni evliyim demişsiniz Ocak ayındayız nasıl 1 haftalık evlisiniz ve nasıl kızlık zarının sadece bi kısmı yırtılmış?

Vajinanızın içini niye kontrol ediyorsunuz? 25 Ekim'de de yeni evliyim demişsiniz Ocak ayındayız nasıl 1 haftalık evlisiniz ve nasıl kızlık zarının sadece bi kısmı yırtılmış?
Çünkü biz safiz, önceki konulara bakildiginin da farkında değiller sanırım, atıyorlar tutan olursa 🤣 dur cevapta vereyim hamile olabilirsin bence içine gayette boşalmış girişi çıkışı yok bu işin 😏

Back