- 24 Temmuz 2020
- 17
- 3
Selamün aleyküm herkese sağlıklı günler dilerim. 2,5 yıldır bana erken menopoz teşhisi konmuştu. Fsh hormonum 88 Lh hormonum 66 idi prolaktin hormonum da 41 hormon dengesizliklerim vardı. İkinci evladımı isterken son 2 yıldır kendimi toparlamaya çalıştım. Bazı bitki çaylarını denedim yiyecek içeceklerimde düzenlemeler yaptım ve Hamd olsun Elhamdulillah bütün hormonlarım düzeldi. Adet olmayan ben 5-6 aydır düzenli adet görüyorum. Son adetlerimin düzenine göre Bu ay 15 Eylül yumurtlama günümdü. 4 gündür vücudumda inanılmaz sıcak basmaları terlemeler oluşuyor. İştah artmaları uykusuzluk uyuşukluk bi halsizlik bel ağrıları İç çamaşırımda bir damla kadar kahverengi bir leke vardı. Umut fakirin ekmeğidir ama son 2,5 yıldır yaşadığım umutsuzluklar yaşayınca kararsız kalıyorum. Siz değerli anneler tecrübeli kadınlar sizce yumurtlama dönemimde döllenme gerçekleşmiş olabilir mi ? Bu belirtiler gebeliğin habercisi olabilir mi ? Ki çok çok erken kesinlik için adet günümü beklemeyelim kendi kendime de gelin güveyde olmak istemiyorum ama benim gibi dileğinin gerçekleşmesini bekleyenler beni çok iyi anlar. Tecrübelerinizi yazar mısınız ?