Sizce gebelik durumu varmıdır pcos hastasıyım umarım vardir

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahshas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heveslendirmek istemem ama bariz belli ben burdayım diyor hemen bi kan verin derim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aminn kardeşim inşallah ama umudumu yitirdim çünkü hep böyle silik olur bir bakarim negatif çıkar güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim

Aminn kardeşim inşallah ama umudumu yitirdim çünkü hep böyle silik olur bir bakarim negatif çıkar güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim
Bende pcos hastasıyım benimde her ay belirti yaşayıp negatif görmek psikolojimi alt üst etmişti sonunda pozitifi gördüm sizinde bariz belli gibi inşallah vardır inşallah

Bende pcos hastasıyım benimde her ay belirti yaşayıp negatif görmek psikolojimi alt üst etmişti sonunda pozitifi gördüm sizinde bariz belli gibi inşallah vardır inşallah
İnşallah öyledir çok geç oldu kuruma çizgisidir diye de korkuyorum eşimi heveslendirmekten yoruldum rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsün

İnşallah öyledir çok geç oldu kuruma çizgisidir diye de korkuyorum eşimi heveslendirmekten yoruldum rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsün
Bende mol gebelikten kaybettim ama yine Allah en iyi zamanda verecektir inanıyorum güzel dileklerde bulunun gerisi zaten gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…