• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik durumu varmıdır pcos hastasıyım umarım vardir

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahshas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahshas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
32
7
1
23
1000004152.jpg

Heveslendirmek istemem ama bariz belli ben burdayım diyor hemen bi kan verin derim sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰🙏🏻
Aminn kardeşim inşallah ama umudumu yitirdim çünkü hep böyle silik olur bir bakarim negatif çıkar güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim 🌸

Aminn kardeşim inşallah ama umudumu yitirdim çünkü hep böyle silik olur bir bakarim negatif çıkar güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim 🌸
Bende pcos hastasıyım benimde her ay belirti yaşayıp negatif görmek psikolojimi alt üst etmişti sonunda pozitifi gördüm sizinde bariz belli gibi inşallah vardır inşallah🥰🙏🏻

Bende pcos hastasıyım benimde her ay belirti yaşayıp negatif görmek psikolojimi alt üst etmişti sonunda pozitifi gördüm sizinde bariz belli gibi inşallah vardır inşallah🥰🙏🏻
İnşallah öyledir çok geç oldu kuruma çizgisidir diye de korkuyorum eşimi heveslendirmekten yoruldum rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsün 🌸

İnşallah öyledir çok geç oldu kuruma çizgisidir diye de korkuyorum eşimi heveslendirmekten yoruldum rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsün 🌸
Bende mol gebelikten kaybettim ama yine Allah en iyi zamanda verecektir inanıyorum güzel dileklerde bulunun gerisi zaten gelir💕🙏🏻

Back