Sana da geçmiş olsun o halde canım. Allah sabrının mükafatını hemen arkasından vermiş, inşallah benim de öyle olur. Sana sorularım olacak. 9.haftaya kadar neden beklenildi, kalbinin 6. haftadan itibaren duyulması gerekiyor, neden o kadar bekletildin? Bir de yeni gebelik için bir önceki ne kadar sürmüşse o kadar bekletiyorlar dedin ya, onu soracağım. Senin 9.haftada farkedilmiş ama sadece 1 ayı yeterli bulmuş doktor. Bunun sebebi nedir? Boş gebelik olması nedeniyle mi? Bunları sana tekrar hatırlattım, özür dilerim. Ama kafamda gerçekten çok sorular var. Bir şey daha aklıma geldi bu arada, yeni gebeliğinde, öğrenir öğrenmez herhangi bir önlem aldı mı doktorun, ya da sana önlem almanı söyledi mi?
İçim her ne kadar hala buruk olsa bile, ben kendimi çok güçlü hissediyorum. Sadece 3 gün çok zorlandım. Kafamın boş kaldığı her an, her saniye aklıma geliyor ve ağlıyordum. Birinin geçmiş olsun demek için araması, mesaj atması... hepsi hemen ağlamama sebep oluyordu. Ama şimdi öyle değil. Gerçekten toparladım kendimi. Çok umutluyum. Biliyorum ki ben ağlamaya sızlamaya devam edersem, olacak olan şeyi iyice ertelemiş olacağım. Belki stresten kist mist oluşacak bir de onun tedavisi için bekle vs... Şimdi ben dört gözle bayramın geçmesini bekliyorum. Bakalım patoloji sonuçları ne, bizden kaynaklanan bir sorun var mı, rahmim toparlanmış mı... Onun ardından da adet olmayı dört gözle bekleyeceğim... Rahmim kendine gelsin diye hayıt tohumu içmeye başladım, inşallah iyi gelir.
Bu arada paylaşımın için çok çok teşekkür ederim canım. Allah sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu.