sizce gebeligim normalmiiiiiii

Anadolu yakasinda oturuyorum canim. Kadikoy sifa hastanesine gittim 6 ay boyunca ama malum dogum cok pahali suan central hospital hastanesi dr mehmet resit beye gidiyorum. Cokta memnunum sanada uygunsa tavsiye ederim. Hayirli bayramlar.

Anadolu yakasinda oturuyorum canim. Kadikoy sifa hastanesine gittim 6 ay boyunca ama malum dogum cok pahali suan central hospital hastanesi dr mehmet resit beye gidiyorum. Cokta memnunum sanada uygunsa tavsiye ederim. Hayirli bayramlar.

Ben Tekirdağ-Çorlu'da oturuyorum canım. Şu Şifa Hastanesi burada da var da ondan öyle merak ettim. Sanırım her yerde var Şifa Hastanesi Sana da hayırlı bayramlar canım

Son düzenleme:

selam

ikişer günde yaptrdığım test sonucum 156 ,438, 953 olarak katlanarak arttı fakat hala kese gözükmedi haftaya tekrar dr.muayenesi beklemede ve dua etmekteyim..

selam

ikişer günde yaptrdığım test sonucum 156 ,438, 953 olarak katlanarak arttı fakat hala kese gözükmedi haftaya tekrar dr.muayenesi beklemede ve dua etmekteyim..

Canım, değerlerin katlanarak artmış bu güzel. Ama kesenin görünmemesi çok ilginç. İnşallah kimyasal değildir. Hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…