Hıh tamam işte böyle söyle, canımı ye... Yaşadıklarından dolayı öyle düşünmen tabiki normal. Ama Allah aşkına eğer yerinden oynatıyorsa neden bütün hamilelerde bu yasak yok? Öyle olsa 9 aylık gebeliği boyunca hiçbir hamilenin asla ilişkiye girmemesi lazım, öyle değil mi? Ben bu söylediklerimi sadece bir doktora bağlı kalarak söylemedim burada. Öyle ya, hangi doktor böyle bir riske girer? Düşük riski olan gebelere, ilk hamileliği düşükle sonuçlananlara tabiki daha dikkatli davranıyor doktorlar. Onlara belli yasaklar geliyor, vajinal bakılmıyor tabiki. Mesela benim lekelenmem vardı ve bu yüzden ilişki yasaktı. Çünkü düşük riski altındaydım. Ama o kadar dikkat etmeme, alttan da bakılmamasına rağmen kaybettim bebeğimi. Gerçekten çok zor bir durum. Altından kalkması çok güç. Ben hala bu durumun travması altındayım, henüz cumartesi günü kürtaj oldum. O yüzden çok iyi bilirim. İnsan düşüğüne bir sebep, ya da bir sorumlu arıyor. Hiç düşünmeden 1-2 kez azıcık da olsa mayonez yemiştim, acaba o mu sebep oldu diye düşünüyorum mesela... Ya da iftara misafir çağırmamdan dolayı aşırı yorulduğum o gün mü sebep oldu bebeğimin düşmesine diyorum... Ya da eşimin, benim yumurtlama dönemimde kullandığı ilaçlar mı... İnan bir sürü soru işareti, bir suçlu arıyorsun çünkü. Oysaki Allah'ın takdiri; veren de o, alan da... O yaşamasını isteseydi emin ol ne yaparsan yap o bebek düşmezdi...
Maşallah kritik dönemleri epey atlatmışsın. Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.