• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebe miyim yardım ?

neseli1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
27
9
1
33
Merhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.

Eklentiler

• IMG_20250212_195815.jpg
    IMG_20250212_195815.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20250212_195747.jpg
    IMG_20250212_195747.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
Çok hafif bir gölge görüyorum gibi ama benim ne zaman böyle çıksa adet oldum o yüzden bir şey diyemiyorum umarım vardır 😊

Çok hafif bir gölge görüyorum gibi ama benim ne zaman böyle çıksa adet oldum o yüzden bir şey diyemiyorum umarım vardır 😊
Ay inşallah dediğiniz gibi olur. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de gölge görür gibi olunca acaba hayal mi dedim. Çok erken zamanda yaptım aslında testi. Şuan silik görünürse ilerde de güzel çıkabilir. Hayırlısı ya. Umutlanmayim diyorum ama insan çocuk isteyince hep böyle oluyor. Testi yenilediğimde durumumu güncellerim. :)

Gölge gibi var gördüm ben 2 gün sonra tekrar edin testi

Canım eğer 11 gün önce yumurtladıysan bat 9 gün sonra olmaz ki. Yumurtlamadan sonra genel olarak 14. Gün adet olunur. O şekilde hesapla. Çizgiye gelicek olursak bende birşey göremedim üzgünüm 😞

Canım eğer 11 gün önce yumurtladıysan bat 9 gün sonra olmaz ki. Yumurtlamadan sonra genel olarak 14. Gün adet olunur. O şekilde hesapla. Çizgiye gelicek olursak bende birşey göremedim üzgünüm 😞
Genelde öyle ama ovulasyon testi kullanıyorum. Genelde regl bitimi bir kaç gün içinde yumurtlama oluyor. O yüzden öyle yazdım. Olsun güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En iyisi bir kaç gün daha dayanıp yeniden test yapmak. 😶

Teşekkür ederim. Bir kaç gün sonra tekrar edeceğim. Hayırlısı olsun. Acaba başka yorum yapan olur mu? Merakla bekliyorum.
Canım lütfen sabah ilk çişinle dene testi en güvenilir sonuç o zaman çıkıyor.Bu testte gebelik görünmüyor.Ama gebelik belirtilerin varsa arayla tekrarla testi

Çok hafif silik çizgi var erken şuan biraz bekleyin benim testime benziyor ilk yaptığıma ama hamilelik oldu ama düşük yaptım bu hafta inşallah vardır bebisiniz

Canım lütfen sabah ilk çişinle dene testi en güvenilir sonuç o zaman çıkıyor.Bu testte gebelik görünmüyor.Ama gebelik belirtilerin varsa arayla tekrarla testi
Teşekkür ederim. Evet akşam denedim gün içinde çalıştığım için. 2 test daha aldım bugün. Bir kaç gün sonra sabah yapacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 😇

Ay çok geçmiş olsun. İnşallah vardır ve Rabbim size de nasip eder yeniden. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🤲
Bak aynı çizgiler inşallah sen güzel haberler verirsin bize de haber ver lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2025-02-08-16-59-52-348_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-02-08-16-59-52-348_com.miui.gallery.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 48
Back