Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebe miyim? Teste bakar mısınız?
- Konu Sahibi mrvpskk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik hamileliktesti test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cizgi var gibi geldi bana ama istersen bi kan ver için rahat etsin kesın olur en azındanReglime 4 gün var kaset test yaptım erken gebelik testi yapmadım sizce var mı?
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
Negatif görüp üzülmek istemiyorum en iyisi regl gecikmesini bekleyeyim benCizgi var gibi geldi bana ama istersen bi kan ver için rahat etsin kesın olur en azından
Evet cok haklısın bende her ay aynı oluyorum, içinin rahat etmesi için adet gunune kadar her gun yapıp koyuluk olup olmadıgına da bakabilirsin baska turlu beklemek zor olucaktır umarım kalbınden gecen nasıp olurNegatif görüp üzülmek istemiyorum en iyisi regl gecikmesini bekleyeyim ben
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
3 tane daha gebelik testim var öyle yaparım bende :) çok teşekkür ederim ikimizinde insallahhEvet cok haklısın bende her ay aynı oluyorum, içinin rahat etmesi için adet gunune kadar her gun yapıp koyuluk olup olmadıgına da bakabilirsin baska turlu beklemek zor olucaktır umarım kalbınden gecen nasıp olur
Ne demek amın inşAllah canımm3 tane daha gebelik testim var öyle yaparım bende :) çok teşekkür ederim ikimizinde insallahh
- 15 Ağustos 2024
- 1.325
- 1
- 462
- 38
Çizgi gözüküyor kuzum inşallah vardır testin varmış madem hergün sabah ilk idrar ile yap bi fark olcakmı bakalım bizede haber ver her yaptığındaReglime 4 gün var kaset test yaptım erken gebelik testi yapmadım sizce var mı?
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
Çok teşekkür ederim tabiki haber veririmÇizgi gözüküyor kuzum inşallah vardır testin varmış madem hergün sabah ilk idrar ile yap bi fark olcakmı bakalım bizede haber ver her yaptığında
- 15 Ağustos 2024
- 1.325
- 1
- 462
- 38
Çok teşekkür ederim tabiki haber veririm
Ben adete 4 gün kala aynı testle aynı derece silik çizgi ile öğrenmiştim hamileliğimi, ama kriter gerçekten 3 damla ekleyip ilk 5 dk içinde bu çizgiyi görmeniz, ben 5 dk sonrası hep çöpe atardım testleri. Ben bazen görüyorum hatalı test başlıkları, baktıgımda teste cok fazla idrar eklenmiş test renk değiştirmiş ya yarım saat bekleyip/testi saklayıp kuruma çizgisini gebelik olarak görüyorlar.Reglime 4 gün var kaset test yaptım erken gebelik testi yapmadım sizce var mı?
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
3 damla damlattım hatta elim alışsın diye baska bir yere deneyerek 3 damla damlattım fazla olmasın diye. İlk 2-3 dk içerisinde testlerin hemen fotoğrafını çektim 5 dakika dolar dolmaz da çöpe atmıştımBen adete 4 gün kala aynı testle aynı derece silik çizgi ile öğrenmiştim hamileliğimi, ama kriter gerçekten 3 damla ekleyip ilk 5 dk içinde bu çizgiyi görmeniz, ben 5 dk sonrası hep çöpe atardım testleri. Ben bazen görüyorum hatalı test başlıkları, baktıgımda teste cok fazla idrar eklenmiş test renk değiştirmiş ya yarım saat bekleyip/testi saklayıp kuruma çizgisini gebelik olarak görüyorlar.
Sizi umutlandırmak istemem o zaman hamilesiniz sanki, bence birkaç saat sıvı almadan tekrar deneyin. 1 sene içinde 2si başarısız 3 hamilelik geçirdim, ama hep bu marka testle 4 gün kala silik sonucla öğrendim. ( testin son kullanma tarihine de dikkat edin)3 damla damlattım hatta elim alışsın diye baska bir yere deneyerek 3 damla damlattım fazla olmasın diye. İlk 2-3 dk içerisinde testlerin hemen fotoğrafını çektim 5 dakika dolar dolmaz da çöpe atmıştım
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
Sonra ki günler de yapsam olur mu mesela iki gün sonraSizi umutlandırmak istemem o zaman hamilesiniz sanki, bence birkaç saat sıvı almadan tekrar deneyin. 1 sene içinde 2si başarısız 3 hamilelik geçirdim, ama hep bu marka testle 4 gün kala silik sonucla öğrendim. ( testin son kullanma tarihine de dikkat edin)
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
Sizi umutlandırmak istemem o zaman hamilesiniz sanki, bence birkaç saat sıvı almadan tekrar deneyin. 1 sene içinde 2si başarısız 3 hamilelik geçirdim, ama hep bu marka testle 4 gün kala silik sonucla öğrendim. ( testin son kullanma tarihine de dikkat edin)
Eklentiler
- 19 Temmuz 2022
- 61
- 8
- 16
- 27
Evet reglm geciksin öyle kan vereceğim2. Çizgi var gibi değil mi? Öyleyse kan verin bence.