Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi acabaBu arada çok teşekkür ederim ben o çizgiyi kendim abartıyorum diye yorumlamıştım
baya belli oluyor 2. Çizgi hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin kan versende olur ama bu süreç yıpratıyor , 2 güne bir kan verip değerin yükselmesi insan ister istemez stres yapıyor . ben evde hergün test yapıp takip ettim 10 gün sonrasında hastaneye gidip keseyi gördüm . Bende sizin gibi rahim filmi çektirdim korunmadım ilk kimyasal oldu sonra peşine hamile kaldım kimyasal olursada üzülme peşine hemen kalırsın hayırlı olsun şimdidenMerhabalar kasım ayı başında hsg çekildim ve doktorum korunmamı söyledi bir ay ama regl gecikti ve bende ne olur ne olmaz diye test yaptım ama daha 2 gün gecikti ve çok hafif 2. Çizgi görünüyor sizce şüpheli midir negatif midir bu
baya belli oluyor 2. Çizgi hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin kan versende olur ama bu süreç yıpratıyor , 2 güne bir kan verip değerin yükselmesi insan ister istemez stres yapıyor . ben evde hergün test yapıp takip ettim 10 gün sonrasında hastaneye gidip keseyi gördüm . Bende sizin gibi rahim filmi çektirdim korunmadım ilk kimyasal oldu sonra peşine hamile kaldım kimyasal olursada üzülme peşine hemen kalırsın hayırlı olsun şimdiden
Bu arada çok teşekkür ederim ben o çizgiyi kendim abartıyorum diye yorumlamıştımAma korunduk yine de korununca da olabiliyor zevk suyundan veya hafif kaçırmalardan ve doktor bu ay korunmayı tembihledi o yüzden gebelik oluşmuşsa bile korkmalı mıyım sevinmeli miyim onu bile bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun son adet tarihiniz neydi acabaBu arada çok teşekkür ederim ben o çizgiyi kendim abartıyorum diye yorumlamıştım
Teşekkür ederim 28 Ekim bu ay 25 de olmam gerekirdi normalde günü gününe olurum
Pardon 25 yanlış yazmışımTeşekkür ederim 28 Ekim bu ay 27 de olmam gerekirdi normalde günü gününe olurum
Benimde çok düzensizleşti son 2 aydır SAT 2 Kasım Bat 2 Aralık ama heyecanla bekliyorumPardon 25 yanlış yazmışım
İnşallah bizde tüm isteyenlerde istediğimiz sonuçları hayırla sağlıkla alırızBenimde çok düzensizleşti son 2 aydır SAT 2 Kasım Bat 2 Aralık ama heyecanla bekliyorum
Arkadaşlar lütfen sonucu daha önce böyle çıkıp hamile olan varsa yazsın
Bugün tekrar yaptım ve negatif kafam allak bullak oldubaya belli oluyor 2. Çizgi hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin kan versende olur ama bu süreç yıpratıyor , 2 güne bir kan verip değerin yükselmesi insan ister istemez stres yapıyor . ben evde hergün test yapıp takip ettim 10 gün sonrasında hastaneye gidip keseyi gördüm . Bende sizin gibi rahim filmi çektirdim korunmadım ilk kimyasal oldu sonra peşine hamile kaldım kimyasal olursada üzülme peşine hemen kalırsın hayırlı olsun şimdiden