Sizce gebe kalmışmıyımdır

prplewhsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
5
0
1
Yumurtlama dönemimmiş bilmiyordum perşembe güni iki kere korunmasız ilişkiye girdim ikisinde de icime bosaldı bir iki günden beri alt karnımda cok şiddetli bi sancı var sizce gebe mi kalıcam

Hamile olabilirsin senin bilmediğini biz nasıl bilelim adet tarihini bekle adet olmazsan hayırlı olsun bebeşin..istenmeyen bebekse korunacaktiniz kara kara düşünmek yerine..yapacak bisey yok

Hamile olabilirsin senin bilmediğini biz nasıl bilelim adet tarihini bekle adet olmazsan hayırlı olsun bebeşin..istenmeyen bebekse korunacaktiniz kara kara düşünmek yerine..yapacak bisey yok

Tesekkur ederim de tepkiniz cok serttt

Yani geri çekilmede olmadı icime bosaldı bikaç gündür alt karnım çok ağrıyor
Okuduğumu anladım içinize boşalmış. Gebelik belirtileri bu kadar hızlı olmaz. Adet gününe yakın belli eder kendini. Gecikme olursa test yaparsınız.

Bu kadar gelişine davranmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum. Yumurtlama günü takvime göre değil her zaman. Regl bittikten sonraki tek ilişkiyle bile hamile kalanlar var burada. Bu ne gözü karalık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…