• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebe kalır mıyım?

kubra78289

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
50
14
3
27
Merhaba benim adetim baya düzenli oluyor çok nadir 1 gün ileri-geri yapabiliyor sadece. Eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz ilişkiye girdikten tam 48 saat sonra (yumurtlamam gereken gün yani 14.günde) ovülasyon testi yaptım çok koyu bi şekilde pozitif çıktı ama herkes yumurtlamaya hazırlanıyosun yumurtlamadın diyor sizce hamile kalır mıyım allah nasip ederse çok istiyorum bir bebeğimiz olsun

4 gün yumurta yaşıyor .yumurtlamadan 4.gun once başlarsınız yapmaya
Dolu dolu sekiz gününüz var yani 🤣

4 gün yumurta yaşıyor .yumurtlamadan 4.gun once başlarsınız yapmaya
Dolu dolu sekiz gününüz var yani 🤣
Yumurtalıktan salınan yumurtanın ömrü 24 saattir 4 gün değil. Spermin insan vücudunda yaşama süresi 7 güne kadar çıkar. O yüzden yumurtlamadan 5 gün önce + yumurtlama günü + yumurtlamadan sonraki iki gün doğurganlık orta ve yüksek düzeydedir.
Yani yumurtlamadan iki gün önce gerçekleşen ilişkiden hamilelik şansı yüksektir.

Yumurtalıktan salınan yumurtanın ömrü 24 saattir 4 gün değil. Spermin insan vücudunda yaşama süresi 7 güne kadar çıkar. O yüzden yumurtlamadan 5 gün önce + yumurtlama günü + yumurtlamadan sonraki iki gün doğurganlık orta ve yüksek düzeydedir.
Yani yumurtlamadan iki gün önce gerçekleşen ilişkiden hamilelik şansı yüksektir.
Gerçekten mi yaa.ayyy ben geçen gün doktora gittim .ay harika yumurta gelişmiş bugün ilişkiye gir bebek istiyosan dedi.yok istemiyorum hiç dedim ama doktor onu demeden iki ve uc gün önce ilişki yaşamıştık 😱

Gerçekten mi yaa.ayyy ben geçen gün doktora gittim .ay harika yumurta gelişmiş bugün ilişkiye gir bebek istiyosan dedi.yok istemiyorum hiç dedim ama doktor onu demeden iki ve uc gün önce ilişki yaşamıştık 😱
O zaman hamilelik ihtimali var kesin olmamakla birlikte.

en erken ne zaman test yapabilirim ki acaba

gün falan hesaplayıp kendini strese sokma canın ne zaman isterse yapın gitsin mewlam büyüktür zamanıysa nasip eder

herkese çok teşekkür ederim cevaplarınız için allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :)

Back