Anket Sizce futbol 90 dakikalık bir eziyet mi?

Sizce futbol 90 dakikalık bir eziyet mi?

• Ankete Katılan
    56

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Sizce futbol 90 dakikalık bir eziyet mi?

polemik.com dan alıntıdır

Futbol maçlarını izlemek çok zevkli bence, hele milli takım maçları ayrı bir güzel oluyor...

Futbol maçlarını eziyetin aksine eğlenceli buluyorum ben takım tutmayan bir eşe sahip olmasaydım hemen hemen tüm maçları seyredip tezahürat yapan bir aile olacaktık sanırım:roflol:

Şimdilerde öyle çok maç seyrederim desem külliyen yalan olur ama güzel bir maç olursa keyifle izlerim.

evet evet kesinlikle evet

hatta bizde o 90 dakkalar hiç bitmiyo, biri bitiyo anında yenisi başlıyo

Bencede eziyeeet hemde çook kötü bir eziyet. maç kolik bir babadan maç kolik bir eşe (babam kadar olmasada) düştüm valla. maçın 90 dk sını izler, özetini izler, golleri izler, tartışmalı pozisyonları izler, yorumları izleeer.... izlerde izler yani. çocukluğumda nefret etmiştim şimdide ediyorum.

Hayir eziyet dil bilakis zevkliii birde sevgilin aksine karshi takimi tutuyon ya tezahurat felan eylenceli oluooo kaydirigubbakcemile3

eziyet olur mu hiç?
bilakis tutku, heyecan..
bazen sabahları uyanmak uyanmamak arasında kalırım, kalksam mı falan diye mızmızlanırım,
o gün mesela Beşiktaş'ımın maçı varsa direkt güçlenir,canlanır, mutlu olur kalkarım .)

hiç bilmiyorum, izlemedim, ilgimi çekmedi, hala da ilgilenmiyorum, ilgileneceğimi de sanmıyorum :34:

Son düzenleme:
Gayet te zevkli bence maç izlemekten hoşlanırım.
Futbol terimlerinin neredeyse hepsini bilirim.
En yakın erkek arkadaşımla sürekli kritik yaparız hatta futbol hakkında.
Tuttuğum takımı da yakından takip ederim.
Erkeklerden farklı olarak takımım gol yediğinde küfür etmem..

Son düzenleme:
Futbolu çok ağır buluyorum. Beş on tane heyecanlı pozisyon izleyeceğiz diye 90 dakika koca sahada koşturup durmalarını izlemek bana göre dehşet sıkıcı. Daha küçük bir alanda oynansaydı belki ilgimi çekerdi. Ama git git bitmiyor, sanki maçı değil, adamlar nasıl koşuyor diye izlemeye gelmişiz. O yüzden de hiç ilgimi çekmiyor. Eşim de sevmez.Basket ve voleybol maçlarını tercih ederiz.

Back