• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce evlerin birbirine benzemesi kaderleri de birbirine benzetir mi?

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
157
31
13
Of belki çok saçma ama yükselen kiralar sebebiyle 10 yıl aradan sonra bir köye taşındık eşim tayinini oraya istedi. Lojman ve camii eşimin ilk atandığı camii ye ve lojmana benziyor esime göre alakası yok ama bana göre çok andırıyor. Hatta orda kullandığım eşyalar da buraya uydu. Neyse eşim o eskiden görev yaptığı yerde kalbinden bir operasyon geçirmişti. Oraya benziyor dediğimde, orada hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız da otomatikman canlanıyor zihnimde. Kötü hissettiriyor. Orada iyi şeyler yaşamadık burada da olur mu bişey diye içim içimi yiyor. Psikolojik belki, belki çok saçma ama evlerin enerjilerine inanıyorum. Anksiyetem nuksetti günlerdir kötüyüm. Sizce alakakasi var mı?. lütfen yargılamayın beni 😢

Bir süre yaşadıktan sonra oraya alışıp yeni anılar biriktirdikten sonra eski anıları yavaş yavaş unutacaksınız. Evin yapısının benzemesi ile enerjisinin alakası yok kendinizi rahatlatın kötüyü değil iyiyi güzeli çağırın.

Fheng shui olaylarını dikkate alarak yerleştirin eşyalarınızı. Belki kötü enerjileri uzaklaştırırsınız.

Müslüman birisiniz ne ev enerjisi ya yapmayın kaza ve kaderi bilip demeyin şöyle şeyler. Birşey yazılmışsa olur sadece vesvese ediyorsunuz unutun bunları

Evlendikten sonra çocukluğumda yaşadığım eve taşındım yeniden ve hayır aynı enerji aynı kader yok, bahsettiğiniz şey evin değil de sizin içinizde ki hisler gibi :) Eşinize çok geçmiş olsun, yeni ev yeni başlangıç pozitif enerji diye düşünün

Of belki çok saçma ama yükselen kiralar sebebiyle 10 yıl aradan sonra bir köye taşındık eşim tayinini oraya istedi. Lojman ve camii eşimin ilk atandığı camii ye ve lojmana benziyor esime göre alakası yok ama bana göre çok andırıyor. Hatta orda kullandığım eşyalar da buraya uydu. Neyse eşim o eskiden görev yaptığı yerde kalbinden bir operasyon geçirmişti. Oraya benziyor dediğimde, orada hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız da otomatikman canlanıyor zihnimde. Kötü hissettiriyor. Orada iyi şeyler yaşamadık burada da olur mu bişey diye içim içimi yiyor. Psikolojik belki, belki çok saçma ama evlerin enerjilerine inanıyorum. Anksiyetem nuksetti günlerdir kötüyüm. Sizce alakakasi var mı?. lütfen yargılamayın beni 😢
Neye inanır iseniz onu yaşarsınız...

Of belki çok saçma ama yükselen kiralar sebebiyle 10 yıl aradan sonra bir köye taşındık eşim tayinini oraya istedi. Lojman ve camii eşimin ilk atandığı camii ye ve lojmana benziyor esime göre alakası yok ama bana göre çok andırıyor. Hatta orda kullandığım eşyalar da buraya uydu. Neyse eşim o eskiden görev yaptığı yerde kalbinden bir operasyon geçirmişti. Oraya benziyor dediğimde, orada hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız da otomatikman canlanıyor zihnimde. Kötü hissettiriyor. Orada iyi şeyler yaşamadık burada da olur mu bişey diye içim içimi yiyor. Psikolojik belki, belki çok saçma ama evlerin enerjilerine inanıyorum. Anksiyetem nuksetti günlerdir kötüyüm. Sizce alakakasi var mı?. lütfen yargılamayın beni *😢
Düşünüp düşünüp çekmeyin üzerinize. O zaman herkes girdiği evde bir öncekinin kaderini yaşar yaşar çıkardı, öyle şey mi olurmuş? Nerede kaldı kişinin kendi kader olgusu?

Lojmanlar birbirine benzer zaten?
Ayrica sizin zaten gonlunuz yoktu tasinmaya dert aramayın kendinize.

Lojmanların birbirine benziyor olmasına neden bu kadar anlam yüklediniz ki? Hemen hemen hepsi aynı gibi oluyor zaten.

Yargılamıyorum ama garipsemiyor da değilim.
Hayatta bir çok şey birbirine benzer ve andırır.
Önemli olan sizin iyi şeylere odaklanmanız ve iyi olanı çağırmanız.
Hayatınızda nelerin daha iyi olmasını istiyorsanız onlara odaklanın.
Bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Back