• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce esime israr etmeye devam edeyim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
  • İkimizde kiloluyuz.bilerek evlendik.7 senelik evliyiz.konustugumuzda az yiyelim yurusuyus yapalim diyor ama icraata gelince yok
  • Cevabi ben sana uyarim.sana gore tahlil yapilip ona gore diyet verilmesi lazim israr edince sen iki kisilik yemek yapamazsin ugrasmazsin.
Ben yapamazsan sen kendine yaparsin.orta yasa geldik.kilo bizim icin daha tehlike
O yemek yemeye ben de tatliya duskun oldugum icin olmuyor.​
Ben adim atiyorum.2 sene fitnesse gittim .6 ay yuzmeye gittim .caba sarfediyorum.simdi 4 aylik cocugum var.tekrar basladim.yuruyise baslayacam.kisin da yuzmeye gidicem.
Biz niye bir olamiyoruz bunu hic anlamiyorim
Hep kendi dusunceleri dogru
Ne var motive etse denesek hep olumsuz...
ben israr etmeye devam etmeliyim mi

bırak etme zorla güzellik olmaz içinden gelerek yapmaz çünkü sen kendini yırtmakla yetinirsin sadece kendi düşen ağlamaz cnm

Israrla bir yere varamıyormuşsun zaten. Sen bu laflardan sonra dahada hırslanıp ver kiloları.

İçinden gelmedikçe kabul etse de devamı gelmez.
Doktora gittiğinizde doktor seni ısrarla çağırdı filan deseniz belki gelirmi ki :duduk:

Sorun nerde anlamadim kiz kardesimde diyetisyene gitti ama tahlil filan troid veya baska hastalik varsa ozaman yapiliyormus.aynen bir liste verdi gonderdi.e tamam iste ikinizede yap duzenli yiyin .yada siz bi kendinize bakin o sizi gorunce azimlenir.bence siz suan bahane ariyorsunuz

bırak etme zorla güzellik olmaz içinden gelerek yapmaz çünkü sen kendini yırtmakla yetinirsin sadece kendi düşen ağlamaz cnm
iste oyle de esin rahatsiz olunca yine bana zarari.bu yola birlikte ciktik.saglikli uzun omrumuz olsun istiyorum.

Israrla bir yere varamıyormuşsun zaten. Sen bu laflardan sonra dahada hırslanıp ver kiloları.
di mi ben zayiflayip ona herkes kilolu desin pisman olsun

Bence de siz zayıflayın , belki o da sizden görüp heves eder. Ben mesela çok önem vermezdim, eşim kilosuna dikkat ettiği ve genç göründüğü için dikkat ediyorum birkaç aydır

iste oyle de esin rahatsiz olunca yine bana zarari.bu yola birlikte ciktik.saglikli uzun omrumuz olsun istiyorum.

di mi ben zayiflayip ona herkes kilolu desin pisman olsun
tamam cnm sen haklısın iyi güzel düşünüyosun keşke oda öyle düşünse ama napcan yok diyo işte kendini düşünmeyene napsan boş

iki kişilik yemek yapamazsın ne demek. onun diyetine ayrı yemek, senin diyetine ayrı yemekmi demek istiyo. o sana uymuyosa sen kendin yap. spora gitmişsin zaten, yine başla. bebeğinde küçükmüş nasıl olur bilmiyorum ama. en azından evde yapabileceğin hareketleri hiç aksatma. senin zayıfladığını gördükçe, oda o şekilde gaza gelir belki

Sorun nerde anlamadim kiz kardesimde diyetisyene gitti ama tahlil filan troid veya baska hastalik varsa ozaman yapiliyormus.aynen bir liste verdi gonderdi.e tamam iste ikinizede yap duzenli yiyin .yada siz bi kendinize bakin o sizi gorunce azimlenir.bence siz suan bahane ariyorsunuz
ben basladim zaten .bugun gittim.gebelikte tiroid cikmisti .ona bakacak.insulin direnci de kolestrollere bakiyorlar.eger sorun yoksa yonlendiriliyor.ikinci gebeligimde ozel diyetisyene gittim.kontrollu kilo almam lazimdi.esim icin de sorunca .erkeklerle bayanlarin kalori hesaplamasi farkliymis.115 kiloluk cusseye doymasi lazim.ki zayiflasin
Aslinda bu beslenme aliskanligini degistirmek.bir.kerelik degil yasam duzeni olusturmak icin
Hic doktora gitmez.ailesinde seker hastaligi var .baktirmadi.o yuzden de israr ediyorm

önce siz bir zayıflayın, o sizi gördükçe motive olur zaten,
evde de ayrı ayrı yemek pişirmeyin, ne yaptıysanız yesin.

iki kişilik yemek yapamazsın ne demek. onun diyetine ayrı yemek, senin diyetine ayrı yemekmi demek istiyo. o sana uymuyosa sen kendin yap. spora gitmişsin zaten, yine başla. bebeğinde küçükmüş nasıl olur bilmiyorum ama. en azından evde yapabileceğin hareketleri hiç aksatma. senin zayıfladığını gördükçe, oda o şekilde gaza gelir belki
birlikte gidersek esimle birlikte yapabilecegimiz liste verir.ben 1 meyve yiyeceksem o iki yer mesela.kisa yuruyusle baslayacam.sezaryenli oldugum icin dikkat etmem de lazim.ben kendime gaza getiriyorum hemen moralimi bozuyor ona sinir oluyorum

Anladim benimde kilo problemim var bir 10 15 kilo vermem gerekiyor ama hergun bir bahane ..sizinkide oyle sandim :))
Yediklerinizden biraz fazlasinida esiniz yer kendinizi germeyin daha cok yersiniz:)))
Su sicaktada insanin ne yuruyesi geliyor ne spor yapasi ..şoyle baslayin eve tatli almayin ..yada pizza hamburgerden vazgecin ev yemegi yapin calisiyorsaniz yaninizda goturun ..

Eşinize ısrar etmeyin ,zaten siz baslamissiniz .Siz kilo verdikçe oda heveslenicektir.Cunki bu kilo verme olayında eşinizin kendi istemesi ve kanatlı olması lazım .Kimsenin ısrarıyla olan bir şey değil .Kendini hazır hissetmeli ve kararlı olmalı yoksa çabuk bırakılıyor.Icinden gelmesi lazım ,yoksa ne kadar ısrar etsenizde çabuk vazgeçer.Bu arada benim eşimde aksine zayıf, geçen hafta aynı kilodaydik , eşim 2 kilo vermiş ben aynı kilodayim.Bende buna sinir oluyorum benim vermem gerekirken o vermiş.:mad:

• İkimizde kiloluyuz.bilerek evlendik.7 senelik evliyiz.konustugumuzda az yiyelim yurusuyus yapalim diyor ama icraata gelince yok
  • Cevabi ben sana uyarim.sana gore tahlil yapilip ona gore diyet verilmesi lazim israr edince sen iki kisilik yemek yapamazsin ugrasmazsin.
Ben yapamazsan sen kendine yaparsin.orta yasa geldik.kilo bizim icin daha tehlike
O yemek yemeye ben de tatliya duskun oldugum icin olmuyor.​
Ben adim atiyorum.2 sene fitnesse gittim .6 ay yuzmeye gittim .caba sarfediyorum.simdi 4 aylik cocugum var.tekrar basladim.yuruyise baslayacam.kisin da yuzmeye gidicem.
Biz niye bir olamiyoruz bunu hic anlamiyorim
Hep kendi dusunceleri dogru
Ne var motive etse denesek hep olumsuz...
ben israr etmeye devam etmeliyim mi
Kendi başına başka bir.
Zendeki değişimi görsun

Kendin için yap.

Eşinize ısrar etmeyin ,zaten siz baslamissiniz .Siz kilo verdikçe oda heveslenicektir.Cunki bu kilo verme olayında eşinizin kendi istemesi ve kanatlı olması lazım .Kimsenin ısrarıyla olan bir şey değil .Kendini hazır hissetmeli ve kararlı olmalı yoksa çabuk bırakılıyor.Icinden gelmesi lazım ,yoksa ne kadar ısrar etsenizde çabuk vazgeçer.Bu arada benim eşimde aksine zayıf, geçen hafta aynı kilodaydik , eşim 2 kilo vermiş ben aynı kilodayim.Bende buna sinir oluyorum benim vermem gerekirken o vermiş.:mad:
ne guzel...ins siz de verirsinizHoppa

Anladim benimde kilo problemim var bir 10 15 kilo vermem gerekiyor ama hergun bir bahane ..sizinkide oyle sandim :))
Yediklerinizden biraz fazlasinida esiniz yer kendinizi germeyin daha cok yersiniz:)))
Su sicaktada insanin ne yuruyesi geliyor ne spor yapasi ..şoyle baslayin eve tatli almayin ..yada pizza hamburgerden vazgecin ev yemegi yapin calisiyorsaniz yaninizda goturun ..
zaten hayatimizda kotu.yeme aliskanligi olarak duzenleme yaptim baya da ilerliyorum bu konuda.ev yogurdu kendim tatli yapiyorim ogluma kek yapiyorum.dimarketten abur cubur almiyorum.evde bulundurmuyorum..
Lohusalik.psikolojisi herhalde..tatli yemrk istiyorum..gece uyumuyordu gunduz de ben uyuyirdum.yeme duzeni.iyice bozuldu..yaninda istahli yemek yiyen adam olunca bazen kaciriyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back