• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce erken gebelik var mıdır ?

Gamze3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
567
336
103
33
Merhaba kızlar adet döngüm 33 gün ortalama yumurtlama zamanımda öncesinde sonrasında hamilelik için gereken uygulamaları yaptım. Üzerinden 1 hafta geçti sizce kahverengi lekeler , adet olacak gibi kasık ağrısı , sanki gögüslerimde hassasiyet idrara çıkma gaz çıkarma kasıklarımda sertlik gibi durumlarım var. Sizce erken gebelik olabilir mi yoksa hamile kalmak istiyorum diye psikolojik olabilir mi adetime daha 10 gün var test yapmak için çok erken

sil kafandan tüm bunları , hayatına odaklan , gecikirse bakarsın ama sürekli aklına getirme . İnşallah hayırlısı nasip olur :)

Merhaba kızlar adet döngüm 33 gün ortalama yumurtlama zamanımda öncesinde sonrasında hamilelik için gereken uygulamaları yaptım. Üzerinden 1 hafta geçti sizce kahverengi lekeler , adet olacak gibi kasık ağrısı , sanki gögüslerimde hassasiyet idrara çıkma gaz çıkarma kasıklarımda sertlik gibi durumlarım var. Sizce erken gebelik olabilir mi yoksa hamile kalmak istiyorum diye psikolojik olabilir mi adetime daha 10 gün var test yapmak için çok erken
Akinti varmi

Benimde bu ay öyle oldu ama kahverengi akıntıdan 3 gün sonra regl oldum ne yazık ki. Çok istediğimiz için psikolojik oluyor bence belirtiler. Yine de hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin.

ovulasyon testi yaptınız mı? geç yumurtlama gibi bir durum olabilir mi? ben de benzer belirtileri acaba mı diye düşünüyordum, sonra yumurtlama döneminde de vücudumun hafif de olsa bunlara benzer tepkiler verebildiğini farkettim. sürekli idrara çıkma ve kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir tabi, bence en mantıklısı biraz daha bekleyip en azından 3 gün kalınca bir erken test yapmak yada kan testi yaptırmak gibi duruyor.

Back