Elif Onur Üyesi Pro Üye 18 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 En geçerli fakülte hangisidir?
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #2 Sağlık Bilimleri Fakültesi bence
M M e g Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #3 Bence tıp.
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #6 Tabiki de tıp
PembeMuhendisi Tek Aşkı Kalbimin *A* Kayıtlı Üye 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #7 Tıp tabiki
-Sakura- Zorlandığımı görebilirsin, vazgeçtiğimi asla ;) Kayıtlı Üye 24 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #9 Fen Edebiyat ve Güzel Sanatlar Bilim Edebiyat ve Sanat bence en önemlileri
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 24 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #10 Güzel sanatlar, eğitim..
K kanavicerella Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #12 sadece bölüm olarak soyleyebilirim cunku her muhendislik icin gecerli degil benim için kesinlikle yazılım mühendisliği hiç yazılım mühendisi de tanımıyorum ama çok karizmatik bir meslek bence
sadece bölüm olarak soyleyebilirim cunku her muhendislik icin gecerli degil benim için kesinlikle yazılım mühendisliği hiç yazılım mühendisi de tanımıyorum ama çok karizmatik bir meslek bence