Dudak Makyajı Sizce en iyi parlatıcı ruj hangisi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
piyasada hem ruj gibi örtücü renk veren ve aynı zamanda parlatıcı gibi de parlayan ürünler olduğunu duydum...ben de böyle birşey arıyorum...

parlatıcılar (lipglosslar) parlaklık veriyor ama şeffaf olduğu için tam istediğim rengi veremiyor..

hem parlatıcı hem ruj vazifesi görecek ve fiyatı uygun birşeyler arıyorum..
sizin kullanıp de memnun kaldıklarınız hangileri ?

kesinlikle pastelin ısıltılı renkler serisini öneririm.cok şık gösteriyor bence..özel günlerimde kullanmıstım canım

bir de avonun glazewear diye bir ürünü varmış o tip ürünler arasında..
ama benim bir huyum vardır..makyaj malzemesi almadan önce rengini bizzat görebilmeli hatta denemeliyim..katalogdan alınca ilgisiz bir renk çıkabiliyor...

sanırım loreal veya maybelline in de böyle bir ürünü olacaktı ama adı aklıma gelmiyor...bilen varmı ? tam olarak adını

nivea nın fruit & shine ını kullanan varmı aranızda ?

çift taraflı birşeymiş..ister tek tarafını kullanıp mat renk elde ediyormuşsun
ister diğer tarafındaki parlatıcıyı da sürüp parlak renk elde ediyormuşsun..

yani 1 ürünle ister mat ister parlak 2 farklı şekil kullanıyormuşsun..
onu da çok merak ediyorum

jessica simpson karamelli lip glos hem tatlı hem parlak hemde karamel kokulu, estee lauder pure pops fizzy pear rengde,givenchy pop gloss,maybelline water shine 08 çilekli

bir de avonun glazewear diye bir ürünü varmış o tip ürünler arasında..
ama benim bir huyum vardır..makyaj malzemesi almadan önce rengini bizzat görebilmeli hatta denemeliyim..katalogdan alınca ilgisiz bir renk çıkabiliyor...

sanırım loreal veya maybelline in de böyle bir ürünü olacaktı ama adı aklıma gelmiyor...bilen varmı ? tam olarak adını

canım loreal in var bööle bi ürünü cok güzel bu sene bana hataydan bi arkadaş hediye etti kendininkini ama piyasada var mı bilmiyorum :'(
14689393_949.jpg

canım kesinlikle chanel. yani yok böyle bir parlatıcı ve ruj.tam senin dediğin gibi benden söylemesi.fiyatı 45 tl.ben ruja bu kadar para vermeyi düşünmezdim hiç.ama değer yani pürüzssüz,dolgun, renkli ve parlak yapan böyle bir ruja rastlamadım.kullan ve cidden hak vericeksin.benim dudaklarımda gören bütün herkes bana rujun markasını sordukaydirigubbakcemile3

Sephora mağazalarına bakmanı tavsiye ederim. Ben geçenlerde bir ruj aldım parlatıcı diye aldım ama senin dediğin gibi çıktı yani hem parlak hem de opak renkli, diğer parlatıcılar gibi değil ruj gibi yoğun. Tadı da çok güzel. Üstelik şişesi kalın yani normal rujlardan daha çok var içinde sanki.

Tabi sephorada bir sürü marka satılıyor benim aldığım benefit markası:

kızlar ben geçen sene phabel diye bitkisel bir parlatıcı aldım komşumuz satıyordu 15 tl gbi bir ücretı vardı ama böyle bir parlatıcı olamaz dudagıma sabah bir sürüyordum yemek yıyıp bişeyler içsem bile gitmıyordu cok yogundu ve dudak dolgunlastırıcı özelliğide varmış aynı zamanda onu sürünce herkes çok begnıyordu halen vr içinde cok uzun süre gdiyor ama bu bıtkısel oldugu ıcın kozmetıkte degıl eczana gibi yada bitkısel ürünler satan yerlerde bulabılırsınız öptm sizleri

Eklentiler

• $phb1_300.jpg
    $phb1_300.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 159
  • $unbranded-technocolour-lip-injection-lip-plumper-4-5g- copy.JPG
    $unbranded-technocolour-lip-injection-lip-plumper-4-5g- copy.JPG
    24,4 KB · Görüntüleme: 97
Ben en çok Chanel'in simli parlatıcılarını seviyorum. Lancome juciy tubes yapış yapış oluyor, bazen dior addict parlatıcılardan alıyorum onların da bazı renkleri badana gibi duruyor.

X